maritbet girişmaritbet
Salih Bayraktar, Sarıyer'in çılgın projelerini açıkladı

Salih Bayraktar, Sarıyer'in çılgın projelerini açıkladı

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, 31 Mart yerel seçimleri öncesi bir tanıtım toplantısıyla projelerini açıkladı.

 

 

 

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, Yeni Sarıyer Vizyonu'nu Maslak TİM Gösteri Merkezi'nde düzenlenen bir törenle kamuoyuna duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da bir mesaj gönderdiği geceye Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kaçır, İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Sarıhan, AK Parti Şişli İlçe Başkanı Fuat Günday, İşadamı Ethem Sancak, Salih Bayraktar'ın ağabeyi, İHA üreticisi Baykar Makina'nın Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar, Ömer Bayraktar, yeğenleri Baykar Makina Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar ile eşi Kadem Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar da katıldı. 2 binin üzerinde Sarıyerlinin TİM Gösteri Merkezi'ni hınca hınç gecede pek çok sanatçı, işadamı ve medya dünyasından isimler de hazır bulundu.

SARIYER'İN DEĞERİNE DEĞER KATMAK İÇİN BURDAYIM

Sunucu Oylum Talu'nun takdimini yaptığı gecede ilk olarak Bayraktar'ın Sarıyer için projelendirdiği ve takibini yaparak hayata geçmesini sağladığı İmar Barışı, Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Marmaracık Gençlik Kampı, Sarıyer Kültür Merkezi gibi projeler anlatıldı. Daha sonra Bayraktar'ın Sarıyer'de görev yapmış ya da yapmaya devam eden muhtar, siyasetçi, belediye başkanı ve yardımcı 500'e yakın kişiyle ve Sarıyerlilerleyapılan anketler üzerine hazırladığı 62 proje detaylarıyla tanıtıldı. Gecenin sonunda Salih Bayraktar'ın sokakta yaralı bularak bakımını yaptığı ve sahiplendiği köpeği Kömür de sahneye getirildi. AK Parti Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar'ın projeleri İmar Barışı, Mülkiyet gibi acil çözülmesi gereken sorunların dışında 7ana başlıkta toplanıyor. Projeler Eğitim ve İstihdam, Gençlik ve Spor, Sosyal Projeler, Kültür ve Sanat, Çevre ve Yaşam, Tarihi ve Kültürel Miras ile Ulaşım ve Trafik başlıklarını taşıyor.

YAPILMAYANI YAPMAYA GELDİK

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar gecede yaptığı konuşmada “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderlik ettiği, millete hizmet ordusunun bir neferi olarak buradayım. Sarıyer'in değerine değer katmak için; Sarıyer Belediye Başkan Adayı olarak huzurunuzdayım. Çok şükür ki, karşınıza eli boş çıkmadık. Sarıyer'imizin tüm sorunlarını çözecek projelerle geldik. Çağdaş bir kent vizyonuyla geldik. Sosyal belediyecilik anlayışıyla geldik. Sarıyer'imizin, tarihine, kültürüne sahip çıkmaya geldik. Çocuklarımıza yemyeşil bir Sarıyer bırakmak için geldik. Gençlerimizi yüksek teknolojiyle buluşturmaya geldik. Sarıyer için 10 yıldır yapılmayanı yapmaya geldik” dedi.

SARIYER'İN ÖNÜNDE TARİHİ BİR FIRSAT VAR

Sarıyer'de belediyecilik anlayışının çöktüğünü ve hiçbir yaraya merhem olunmadığını ifade eden Bayraktar şunları söyledi: “Sarıyer'in ne bugünü, ne de geleceği için hiçbir şey yapılmadığını görüyor, yaşıyoruz. Ama bugün, çok önemli bir dönüm noktasındayız. Önümüzde tüm sorunlarımızı çözme fırsatı var. Sarıyerli bu fırsatın farkında. Sokaklarda bizi görünce ışıldayan gözler görüyorum. Çocuklarımız için, gençlerimiz için, kadınlarımız için, yaşlılarımız için, emekliler ve çalışanlarımız için; Sarıyer'in huzurlu geleceğine inanmış ve bizi bekleyen insanlar görüyorum.”

250 BİN SEÇMENİN OYUNA TALİBİZ

Gözlerini Sarıyer'de açtığını ve hayatı, ticareti, sanatı, ailesinin balıkçılık yaptığı teknelerde bulunan patalya isimli sandallarda öğrendiğini anlatan Bayraktar, Sarıyer'in tüm mahallelerini tek tek sayarak selam gönderdiği konuşmasında sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz Sarıyerliyiz. Bizde ayrı gayrı yok. Biz de o partiden, bu partiden yok. Bu yüzden 250 bin seçmenimizden yetki istiyoruz, destek istiyoruz; Sarıyer'in sorunlarına hep birlikte çare üretelim istiyoruz. Sarıyer demek komşuluk demektir. Sarıyerlilik nesilden nesle aktarılan bir gelenektir. Evler, binalar, inşa edebilirsiniz Ama insanlarımız arasındaki bu komşuluğu ve muhabbeti, mahalle kültürümüzü bir çırpıda inşa edemezsiniz. İşte bu yüzden, Sarıyer'de yapacağımız her yenilik; Sarıyer'imize katacağımız her güzellik; mahalle kültürümüzü ve komşuluk geleneğimizi yaşatacak, koruyacak, yeşertecek. Misyonumuz, yüzlerce yıllık bu birikimi gelecek nesillere aktarmak olacak.”

HERKES İÇİN KONFORLU ŞEHİR,

HERKES İÇİN KALİTELİ EĞİTİM VE SPOR

Bayraktar, Sarıyer'deki herkesin; konforlu bir şehirde yaşamasını arzu ettiklerini de belirterek şöyle konuştu: “Sarıyer'deki herkesin en iyi imkanlarla eğitim görmesini, eğlenmesini; sporla, kültürle, sanatla tanışmasını sağlayacağız. Gençlerimizi, bilimle, teknolojiyle buluşturacağız. Milli ve yerli yazılımlar üretecekler, satacaklar; hayatı öğrenecek, Türkiye'ye katma değer katacaklar. Hem üretecekler, hem eğlenecekler, hem okuyacaklar”

“HUZUR EVLERDE BAŞLAR”

“Daha mutlu bir Sarıyer için huzuru evlere taşıyacağız. Sarıyerli annelerin ve kızlarının mutluluğu için çalışacağız. Kadınlarımızın maddi manevi ne sorunları varsa belediyemiz çözecek. Girişim yapacaklarsa destek olacağız; istihdam, eğitim, sağlık ne ihtiyaçları varsa belediyemizi seferber edeceğiz. Engelli kardeşlerimizi hayatın içerisine katacağız; meslek öğreteceğiz, sanat öğreteceğiz, kimseye muhtaç etmeyeceğiz. Ürettiklerini satmaları için, el sanatları çarşısı ve sanat sokakları oluşturacağız.” diyen Bayraktar, “Sarıyer'i Sarıyer yapan martıları, ormanları, denizi; doğal güzellikleri; ‘bize emanet olduğu bilinciyle' koruyacaklarını da kaydetti. Bayraktar, “Sarıyer'i;turizmin, ticaretin,sanatın, kültürün, bilimin ve teknolojinin merkezi yapacağız.” şeklinde konuştu.

SARIYER TİCARETİN, KÜLTÜRÜN, SANATIN MERKEZİ OLACAK

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak Ak Parti içerisinde parmakla gösterilecek bir teşkilat olmak için çalıştıklarını da belirten Bayraktar “Şimdi tüm dünyaya örnek gösterilecek bir belediyecilik yapacağız.” diye konuştu. Bayraktar, sözlerini “Kuruluşundan bugüne kadar teşkilatımızın her kademesinde görev almış teşkilat mensubu arkadaşlarımıza özverili çalışmalarından ötürü ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ahirete irtihal etmiş olanlara da Allah'tan rahmet diliyorum. Her gittiğimiz yerde bizi güler yüzüyle karşılayan; çayını çorbasını esirgemeyen Sarıyerli komşularımıza da teşekkür ediyorum.” diyerek tamamladı.

GELECEK 5 YIL İÇİN AİLESİNDEN HELALLİK İSTEDİ

Bayraktar, konuşmasının sonunda salonu dolduranlardan müsaade istedi eşi ve çocuklarını sahneye davet ederek hem ilçe başkanlığında geçen 4,5 yıl hem de belediye başkanlığını kazanması halinde gece gündüz çalışacaklarını belirterek gelecek 5 yıl için helallik istedi. “Tüm Sarıyerlileri ailemin bir parçası olarak görüyorum” diyen Bayraktar'ın konuşmasını Sarıyerliler ayakta alkışladı.

MHP İlçe Başkanı Bilgiç: “Salih Bayraktar ağabeyimiz”

Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, gecenin açılışında yaptığı konuşmada Kartal'daki afette hayatını kaybedenler için başsağlığı ve rahmet dileğinde bulundu. Cevahiroğlu, 4,5 yıl önce Salih Bayraktar ile birlikte Sarıyer'de örnek bir teşkilat kurduklarını, şimdi bu birikimi belediyeciliğe taşımak istediklerini söyledi. Milliyetçi Hareket Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç de Salih Bayraktar'ı bir ağabey olarak gördüklerini ve 31 Mart yerel seçimlerinde yanlarında olduklarını söyledi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz