maritbet girişmaritbet
Sahibinden 170 bin dolara satılık Airbus A340!

Sahibinden 170 bin dolara satılık Airbus A340!

Uçuş ömrünü tamamladıktan sonra Atatürk Havalimanı apronuna çekilen Airbus A340 tipi uçak, 170 bin dolara satışa çıkarıldı.

Daha önce THY filosunda hizmet veren Airbus A340 tipi uçak 170 bin dolara satışa sunuldu. Uçağın sahibi pilot Gökçe Boztepe, son yıllarda bazı hurda uçakların kafe ve restorana çevrilmesi nedeniyle bu alana yöneldiklerini ifade etti. Boztepe, uçağa Samsun ve Zonguldak'tan talip çıktığını belirtti. 

Boztepe, satılığa çıkarılan uçağı bir hafta önce teslim aldıklarını dile getirerek, "Uçağın şimdiki satış fiyatı 170 bin dolar fakat pazarlığa açığız" dedi. 

"Dekor olarak dursun, insanlar da uçağı görsün" 

Havacılık sevdası nedeniyle hurdaya asla uçak satmadığını belirten Boztepe, şöyle devam etti: 
"Aslında uçakların kesilmesi benim hiç hoşuma gitmiyor. Uçağın yeri gökyüzü ama en azından insanların görebileceği yerde de konumlanması lazım. Ben hurdaya uçak satmıyorum. Arayanlara da özellikle söylüyorum. İki katını da verseler hurdaya uçak satmıyorum. Çünkü çocukların uçakların arasında büyümesi lazım. Böylece havacılığımızın bir geleceği olsun. Biz böyle büyüme şansını yakalayan ender insanlardanız. Biz böyle büyüdük. Dekor olarak dursun, insanlar da uçağı görsün, tanısın, yakından baksın. Çünkü çoğu insan için uçak bir ütopya." 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sahibinden 170 bin dolara satılık Airbus A340!
  • 25.06.2015 17:10

Sahibinden 170 bin dolara satılık Airbus A340!

Uçuş ömrünü tamamladıktan sonra Atatürk Havalimanı apronuna çekilen Airbus A340 ...