maritbet girişmaritbet
Royal Garden, Moonlight Salıncak ile yazı getirdi

Royal Garden, Moonlight Salıncak ile yazı getirdi

Bahçe mobilyalarının öncüsü Royal Garden, kullandığı estetik malzeme ve akıllı kumaşlarla kaliteyi daha ileri taşıyor.

Bahçe mobilyalarında yaklaşımı ve üretim kalitesiyle farklılık oluşturan Royal Garden, yeni ürünleriyle Yapı Fuarı'nda yer aldı. Moonlight Salıncak'ı vitrine süren Royal Garden, kullandığı kaliteli malzeme ile dikkat çekti. Estetik tasarımı, şık duruşu ve kalitesiyle bahçe mobilyacığında çığır açan RoyalGarden, Moonlight Salıncak ile 2015 yazlarına damgasını vuracak.

Kumaşı yanmıyor, kolay temizleniyor

Moonlight Salıncak'ın kumaşlarına özel bir önem verildiğini belirten yetkililer yaptıkları açıklamada yaz keyfinin kabusa dönüşmemesi için her türlü imkanı kullandıklarını belirttiler. Kazayla dökülen içecekler, güneşten renklerini atması, tozlanma, kolay temizlenmeme, çabuk alev alma gibi tehlikelere karşı kumaşı geliştirdiklerini belirten yetkililer, bu tür kazara karşı önlemleri aldıklarını söylediler.  

Ahşap malzeme kullanılıyor

İskeletin kurgulanmasında ahşap doğal malzeme kullandıklarını söyleyen yetkililer Afrika Teak'i olarak adlandırılan İroko Ağacından yararlandıklarını ifade ettiler. Ayrıca Moonlight Salıncak'ın metal aksamında paslanmaya karşı otomotiv sektöründe kullanılan özel işlemlerden geçirilmiş malzemeler kullanıldı. Bu tür parçalar uzun süreli kullanım olanağı sunuyor.

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Royal Garden, Moonlight Salıncak ile yazı getirdi
  • 26.04.2015 23:39

Royal Garden, Moonlight Salıncak ile yazı getirdi

Bahçe mobilyalarının öncüsü Royal Garden, kullandığı estetik malzeme ve akıllı k ...