maritbet girişmaritbet
Robert Mfune 17 yaşında milyoner oldu

Robert Mfune 17 yaşında milyoner oldu

İngiltere'nin Southampton şehrinde yaşayan üniversite öğrencisi kısa süre içinde ticaret yapmayı öğrenip çalışması sonucunda milyoner iş adamı oldu.

16 yaşında üniversite öğrencisi olan Robert Mfune derslerinden sonra kalan zamanda part time olarak bir finans şirketinde ayak işlerini yapıp kısa süre içinde finansla ilgili ticaretin temellerini öğrendi. Robert 17 yaşından sonra evinden çalışmaya başlayıp milyonlar kazandı. 

Daha 20 yaşına gelmeden milyoner olan Robert, annesine 130 bin sterlin değerinde bir ev ve bir tane de Bentley marka araba satın aldı. Öte yandan okuldaki derslerinden de başarılı olan Robert, 17 yaşında olduğu için annesinin üzerine açtığı hesapla evden işlem göremeye başladı.

18 yaşına girdikten sonra servetini çoğaltmak için kendi adına bir hesap açtı. Robert kazandığı paralarla İngiltere ve anavatanı olan Afrika'da kahve dükkanları ve gayrimenkullere yatırım yaptı.

Robert, geldiği yeri unutmamak için daha önce fast food restoranında çalışırken giydiği üniformayı çalıştığı odanın duvarına astı.

 Anne Susan, "Oğlumla ne kadar gurur duysam azdır." dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Robert Mfune 17 yaşında milyoner oldu
  • 17.08.2016 17:25

Robert Mfune 17 yaşında milyoner oldu

İngiltere'nin Southampton şehrinde yaşayan üniversite öğrencisi kısa süre içinde ...