maritbet girişmaritbet
Rize'de tadilatı devam eden okul eğitime açıldı

Rize'de tadilatı devam eden okul eğitime açıldı

Rize’nin Çamlıhemşin İlçesi Atatürk İlkokulu’nda bir ay önce başlayan tadilat çalışmaları devam ediyor.

Öğrenciler, tehlikeye rağmen binayı saran demir iskelenin altından geçerek okula girip çıkıyor, demir yığınının çevresinde oynuyor.

Rize Valiliği Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından bir ay önce yapılan ihale ile Çamlıhemşin Atatürk İlkokulu'nda tadilat çalışması başlatıldı.

çamlıhemşin atatürk ilkokulu

Bina dış cephesinin mantolaması ve pencerelerin değiştirilmesini kapsayan çalışma nedeniyle bina çevresine demir iskele kuruldu. Ancak tadilat çalışması eğitim sezonu öncesi bitirilemedi. Tadilatın sürdüğü okulda eğitim gören çocuklar binayı saran demir iskelenin çevresinde oynuyor, altından geçerek okula girip çıkmak zorunda kalıyor.

Tehlike oluşturan tadilat çalışması için veliler Çamlıhemşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikayette bulundu. Ancak ihalenin geç yapılması nedeniyle tadilat çalışmasının geç başladığı, bu nedenle de eğitim öğretim sezonu öncesi bitirilemediği açıklandı. Okul bahçesinde oynayan çocukları da, iskelenin çökmesinden, başlarına bir şeylerin düşmesinden korktuklarını belirterek, "Tadilat şimdi mi akıllarına geldi?" diyerek tepki gösterdiler.

Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Rize'de tadilatı devam eden okul eğitime açıldı
  • 07.10.2015 10:37

Rize'de tadilatı devam eden okul eğitime açıldı

Rize’nin Çamlıhemşin İlçesi Atatürk İlkokulu’nda bir ay önce başlayan tadilat ça ...