maritbet girişmaritbet
Recep Tayyip Erdoğan, Esenler’deki yatırımların açılışını yapacak

Recep Tayyip Erdoğan, Esenler’deki yatırımların açılışını yapacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler'e yapılan 111 milyon lira tutarındaki yatırımların açılışını gerçekleştirecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 Kasım Pazar günü saat 13.30'da Dörtyol Meydanı'nda, Esenler'e yapılan 111 milyon lira tutarındaki yatırımların açılışını gerçekleştirecek.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçildikten sonra ilk kez Esenler'e geliyor. Erdoğan, Başbakanlık yaptığı süreçte büyük katkılarının olduğu ve Esenler'de yapımı tamamlanan hizmet binalarının açılışını yapacak. 

Erdoğan, 2 Kasım Pazar günü saat 13.30'da Dörtyol Meydanı'nda, 111 milyon lira tutarındaki yatırımların; Belediye Hizmet Binası (23 Milyon TL), Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi (23 Milyon TL), Hükümet Konağı (20 Milyon TL), Esenler Özdilek Anadolu İmam - Hatip Lisesi 1. Etap Açılış, 2. Etap Temel Atma (40 Milyon TL), Cahit Zarifoğlu Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (3 Milyon TL), Bilgi ve Hikmet Evi'nin (2 Milyon TL) açılışını gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışını yapacağı Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki “Kasımpaşa'dan Cumhur'un Başına” adlı kendi resimlerinden oluşan sergiyi de gezecek. 

ESENLER HEP ERDOĞAN'IN YANINDA 

Kurduğu ve Genel Başkanı olduğu Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 2002'deki ilk Genel Seçimi'nde yüzde 53.6 ile Erdoğan'ı destekleyen Esenler seçmeni, bundan sonra yapılan 3 yerel, 2 genel, 2 referandumda da rekor oylarla hep onun yanında yer aldı. Son Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Esenler halkı yine vefasını gösterdi ve yaklaşık yüzde 67 oy oranı ile Recep Tayyip Erdoğan demişti.  Cumhurbaşkanı Erdoğan da, Esenler halkının bu sevgisini hiçbir zaman karşılıksız bırakmadı ve fırsat buldukça Esenler'i ziyaret etti. Erdoğan, Esenler'de yürütülen projeleri hep yakından takip etti ve destekçisi oldu. 

Yorum Yaz