maritbet girişmaritbet
Recep Altepe, yeni açılan hizmet binasını ziyaret etti

Recep Altepe, yeni açılan hizmet binasını ziyaret etti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaklaşık bir ay önce hizmete açılan yeni hizmet binasında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, hem büyükşehir hem de ilçe belediyesi tarafından sahillerden köylere kadar her alanda önemli yatırımların hayata geçirildiğini belirterek, İznik'in bu dönem altın çağını yaşadığını söyledi. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, son yerel seçimlerden bu yana Büyükşehir Belediyesi'nin de destekleriyle ilçede 60'a yakın bina ve tesisin hizmete açıldığını belirterek, İznik'te adeta yeni bir çağa geçildiğini vurguladı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, ilçeye kazandırdıkları yeni Belediye Hizmet Binası'nda Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi ağırladı. Ziyarette konuşan Sargın, hem hükümet hem de Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle, büyük işlere imza attıklarını, İznik'e son 50 yılda yapılanın 3 katı daha fazla yatırım ve hizmet kazandırdıklarını söyledi. Merkezi hükümet ve Büyükşehir Belediyesi'nin de destekleriyle 2014 seçimlerinden bu yana 60'a yakın bina ve tesisi ilçeye kazandırdıklarını dile getiren Sargın, “Yapılan tüm bu yatırımlarla İznik adeta yeni bir çağa geçti. Göreve geldiğimiz ilk günde aynı şeyi söylemiştik, bugün de aynı şeyi söylüyoruz. Biz birlikte güçlüyüz. Bugüne kadar hemşerilerimize ne vaat ettiysek hepsini gerçekleştirdik. Ben bu vesile ile ilçemize katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İznik altın çağını yaşıyor

İznik ilçesinde gerçekten kısa zamanda kimsenin tahmin edemeyeceği işlerin olduğunu, birçok yatırımın da devam ettiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise, “İznik bu dönemde altın çağını yaşıyor. Sahiller düzenleniyor, çarşı düzenleniyor, tarih ayağa kalkıyor. Gölde çalışmalar sürüyor. İznik´in her yerinde, köylerinde yoğun bir faaliyet var. İlçe belediyemizle birlikte çalışılıyor ve eserler bırakılıyoruz. Onlarca yıldır söylenip gerçekleşemeyenler artık bu dönem gerçekleşiyor. Bu da gösteriyor ki seçim döneminin sonuna kadar inşallah çok şeyler değişecek İznik'te. Bazılarına konuşmak düşüyor bizlere de eserler bırakmak düşüyor. Bursa´da nasıl 140 yıl sonra Belediye binası yapmak Ahmet Vefik Paşa'dan sonra bize nasip olduysa, İznik'te de yaklaşık bir asıra yakın zamanda da belediye binası Osman Sargın döneminde kazandırılan bir eser oldu ve ayrıca çok kısa zamanda gerçekleşti. Burada çalışan herkesin eline sağlık” diye konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bursa'da Süleyman Çelebi Türbesi'nin bulunduğu alanda külliye yapılacak
  • 16.11.2021 11:38

Bursa'da Süleyman Çelebi Türbesi'nin bulunduğu alanda külliye yapılacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkanlık Konutu ile etrafını ka ...

Bursa Şehir Hastanesine raylı sistemle ulaşım projesinde saha çalışması başladı
  • 01.12.2020 13:08

Bursa Şehir Hastanesine raylı sistemle ulaşım projesinde saha çalışması başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehir Hastanesine kesintisiz ulaşımın sağ ...

Restore edilen 2 asırlık bina gençlik merkezi olacak
  • 23.06.2021 16:53

Restore edilen 2 asırlık bina gençlik merkezi olacak

Bursa'da restore edilen 2 asırlık bina gençlik merkezi olarak hizmet verecek. ...

Bursa Hanlar bölgesi için acele kamulaştırma kararı
  • 24.04.2021 13:56

Bursa Hanlar bölgesi için acele kamulaştırma kararı

Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi için verilen Cumhurbaşkanı Erdoğan imzalı acele k ...