maritbet girişmaritbet
RealEstateNews'ten ekonomiye 1 milyar dolar!

RealEstateNews'ten ekonomiye 1 milyar dolar!

Türkiye’nin yabancı yatırımcı odaklı ilk gayrimenkul platformu olan realestatenews.com.tr açıldı!


 

Yabancı yatırımcı odaklı gayrimenkul platformu RealEstateNews.com.tr sektörün önde gelen firmaları ve proje destekçilerinin de katılımıyla Çırağan Sarayı'nda basına tanıtılarak yayın hayatına başladı.

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Murat Kalsın, TEB Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Aşçıoğlu, Reidin Avrupa İş Geliştirme Müdürü Mete Varas, Google Dijital Pazarlama ve Strateji Uzmanı Özgür Deniz Aydın, Timur Gayrimenkul-NEF Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik ve Artaş İnşaat-Avrupa Konutları İcra Kurulu Üyesi Gökhan Çetinsaya'nın konuşmacı olarak katıldığı basın toplantısında gayrimenkul sektöründen çok sayıda isim bir araya geldi.  

Türkiye'nin marka değerini gayrimenkulün seçkin projeleri ile arttırma gayesi ile yola çıkan ‘'realestatenews.com.tr'' bu bağlamda sağlayacağı hizmetler ile 2015 yılı sonuna kadar ülke ekonomisine 1 milyar dolar katkı sağlamayı hedefliyor. 

İngilizce yayın yapan platformda ülke ekonomisi ve gayrimenkul sektöründen haberler yer alıyor. Bunun yanı sıra Türkiye'den mülk edinmeyi düşünen yabancılara vergi kanunları ve ülkemizin hukuk düzenine dair bilgiler veriliyor. Call center, forum sayfaları vb. gibi iletişim seçenekleri ile yabancı yatırımcıya birebir çözüm odaklı yaklaşım sağlanıyor. Google ve Reidin ile içerik işbirliği olan, İstanbul Ticaret Odası'nın desteklediği projenin; Nef ile de bir yıllık vitrin sponsorluğu anlaşması bulunuyor. ‘'realestatenews.com.tr'' yabancı yatırımcıları ücretsiz bir şekilde ülkemizde misafir ederek, danışmanlık hizmeti verip, tanıtımını yaptığı İstanbul'un önde gelen projelerini profesyonel ekip eşliğinde gezdiriyor. Ayrıca uluslararası gayrimenkul fuarlarında sektörün seçkin 20 projesinin tanıtımının yer aldığı kataloglar ile katılımcı olarak faaliyet gösteriyor. İlerleyen dönemde yurtdışında kuracağı irtibat ofisleri ile de yurtdışı yatırımcılarına hizmet verecek olan realestatenews.com.tr , bu sayede sektöre yabancı satış desteği vermeyi amaçlıyor.

Türkiye gayrimenkul piyasasını dünya sahnesine çıkaran bu platform ile birlikte sektörün yabancıya satış ile ilgili yaşadığı birçok problemin de çözüleceği öngörülüyor. Özellikle yabancı dilde kaynak eksiğini ve haksız rekabeti gideren bu girişimin, sektörün önemli yapı taşlarından biri olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ahmet Kasım Değerli, RealEstateNews'i anlattı
  • 23.12.2014 16:49

Ahmet Kasım Değerli, RealEstateNews'i anlattı

Ralestatenews.com.tr'nin kurucu ortaklarından Ahmet Kasım Değerli, RealEstateNew ...

GYODER'in tanıtım filmini izleyebilirsiniz
  • 04.12.2014 14:29

GYODER'in tanıtım filmini izleyebilirsiniz

“Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu” olarak sektörün tüm segmentlerini aynı çatı ...

Realestatenews'den Necmi Çiçekçi'ye teşekkür ziyareti...
  • 24.12.2014 15:47

Realestatenews'den Necmi Çiçekçi'ye teşekkür ziyareti...

Yabancı odaklı ilk emlak sitesi olan Realestatenews.com.tr, Fikirevim Reklam Aja ...

RealEstateNews'ten ekonomiye 1 milyar dolar!
  • 23.12.2014 09:44

RealEstateNews'ten ekonomiye 1 milyar dolar!

Türkiye’nin yabancı yatırımcı odaklı ilk gayrimenkul platformu olan realestatene ...

Yabancı yatırımcı odaklı gayrimenkul platformu tanıtılıyor!
  • 17.12.2014 13:48

Yabancı yatırımcı odaklı gayrimenkul platformu tanıtılıyor!

Türk İnşaat sektörünün önde gelen aktörleri yabancı yatırımcı odaklı gayrimenkul ...