maritbet girişmaritbet
RE360, 5-6 Aralık 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek!

RE360, 5-6 Aralık 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek!

Alkaş tarafından düzenlenecek olan RE360 etkinliği, 5-6 Aralık 2017 tarihlerinde Four Seasons Hotel'de gerçekleştirilecek.

RE360, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yanı sıra Alp Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi, AYD, ÇEDBİK, GİSP, GKL, GYODER, İSTANBULSMD, İMİB, İNDER, KONUTDER, TDUB, TürkSMD, TYD, ULI ve YASAD gibi mesleki toplum örgütlerinin tam desteğini almış durumda.

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ve Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer'in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek  “RE360”ta, Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Çalık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Fiba Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, TYD ve Martı Otel İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin gibi kendi alanlarındaki yatırımlarıyla Türkiye'de trend oluşturan isimler çarpıcı değerlendirmeleriyle yer alırken, dünya gayrimenkul piyasasına yön veren isimler de konuşmacı olarak katılacak.

Bu isimler arasında uluslararası alanda korkusuz ve parlak bir yazar olarak nitelendirilen Oxford Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Dr. Peter Frankopan, metropolit stratejisinde otorite kabul edilen London LEP Yönetim Kurulu Üyesi-JLL Şehir Araştırmaları Başkanı Greg Clark, Mediaurban Kurucusu ve Akıllı Şehir-Kentsel Dönüşüm Projeleri Danışmanı Maria Sisternas gibi isimler yer alıyor.

Sadece Türkiye'nin değil, dünyanın gündeminde yer almaya kararlı şehirlerin de yeni planlamalarını paylaşacağı “RE360”ta Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, çarpıcı değerlendirmeler yapacak diğer isimler arasında bulunuyor.

“RE360”ta ayrıca “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Müsteşar Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı İsmail Tüzgen, Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü İmar Denetleme Daire Başkanı Ayşegül Öngel ve Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ da yeni mevzuat ve sermaye piyasası araçları hakkında değerlendirmelerde bulunacaklar.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yonca Aközer, RE360'ı anlatıyor!
  • 18.10.2017 17:10

Yonca Aközer, RE360'ı anlatıyor!

Alkaş Perakende Hizmetleri Genel Müdürü Yonca Aközer, "Gayrimenkul Sektörünün Bü ...

RE360, 5-6 Aralık 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek!
  • 24.11.2017 15:24

RE360, 5-6 Aralık 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek!

Alkaş tarafından düzenlenecek olan RE360 etkinliği, 5-6 Aralık 2017 tarihlerinde ...

Alkaş, RE360’la gayrimenkul sektörünü buluşturuyor!
  • 05.06.2017 13:14

Alkaş, RE360’la gayrimenkul sektörünü buluşturuyor!

Avi Alkaş'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek organizasyonda gayrimenkulün öne ...