maritbet girişmaritbet
Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’ne Red Dot 2013’ten 4 ödül geldi!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’ne Red Dot 2013’ten 4 ödül geldi!

Tasarım alanında dünyanın en köklü ve prestijli ödül organizasyonu olan Red Dot 2013 Ödül Töreni 1 Temmuz 2013 Pazartesi gecesi Almanya’nın Essen kentinde Aalto Tiyatrosunda düzenlenen gala gecesiyle sahiplerini buldu

Tasarım alanında dünyanın en köklü ve prestijli ödül organizasyonu olan Red Dot 2013 Ödül Töreni  1 Temmuz 2013 Pazartesi gecesi Almanya'nın Essen kentinde  Aalto Tiyatrosunda düzenlenen gala gecesiyle sahiplerini buldu.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri  “Ev Aletleri” ve “Mutfak” kategorilerinde  kazandığı dört ödülle dört dörtlük bir mutluluk yaşadı.

Her yıl tüm dünyadan binlerce başvurunun yapıldığı ve tasarımın en iyilerinin ödüllendirildiği  Red Dot Tasarım Ödüllerinde bu yılın en iyileri ödüllerine kavuştu. 1 Temmuz tarihinde Almanya'nın Essen kentinde yapılan ödül töreninde Ev Aletleri ve Mutfak kategorilerinde dört ödüle layık görülen Türkiye'nin yerel markalarından Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, böylelikle tasarım alanındaki başarısını uluslararası areneda da ispatlamış oldu. Aalto Tiyatrosunda gerçekleşen ve jüri üyeleri arasında yer alan İTÜ Mimarlık Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölüm Başkanı Prof Dr. Alpay Er'in  Onur Ödülü'ne layık görüldüğü gecede Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, CM1001LTR ve CM1021LTR 6 kg kapasiteli çamaşır makineleri ve Profilo BM6480MG ve BM5380MA bulaşık makineleri ile Red Dot ödüllerinin sahibi oldu.

Almanya'da 1955 yılından beri her yıl verilen ve tasarım dünyasında alanının en önemli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Red Dot ödüllerinde uluslararası jüri bu yıl 54 ülkeden 4,662 farklı ürünü mercek altına aldı. Ürünlerin kalitesinin; yenilik, işlevsellik, kalite, ergonomi, dayanıklılık, duygusal etki, ürün aksesuarları, kullanım kolaylığı ve çevreye duyarlılık gibi dokuz ana kriter üzerinden değerlendirdiği Red Dot Ödülleri'nde Profilo, 6 kg kapasiteli çamaşır makineleri ve HijyenEkstra özellikli, üç çekmeceli bulaşık makinelerinin tasarım özellikleriyle Ev Aletleri ve Mutfak kategorilerinde dört ödülün sahibi oldu.

Almanya'nın en eski sanayi şehirlerinden biri olan Essen'de düzenlenen törene Profilo adına Profilo Dayanıklı Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Bahriye Bayraklı Tavukçuoğlu ve Profilo Tasarım Yöneticisi  Sedef  Abbasoğlu katıldı.  Bahriye Bayraklı Tavukçuoğlu dünyanın en önemli tasarımcılarını buluşturan gecede Profilo'nun ödüle değer görülmesiyle ilgili olarak; “Profilo Dayanıklı Ev Aletleri olarak tüketicilerimizin beklentilerine yanıt veren, onların hayatını kolaylaştıran, yenilikçi tasarımlar geliştirmeye yaptığımız yatırımların karşılığını, bugün burada tüm dünyadan tanınmış markalar  ve önemli tasarımcılarla paylaşmanın   gururunu yaşıyoruz. Ar-Ge ekibimiz ile estetik olduğu kadar fonksiyonel, dayanıklı olduğu kadar teknolojik, her yeni özelliği ile tüketicisine yepyeni yararlar sunacak ürünler geliştirmeye devam edeceğiz. BSH Grubu'nun Türkiye'deki yerel markası ve ülkemizin en köklü beyaz eşya markalarından biri olarak, ürünlerimizin tasarımında hem BSH'nın küresel gücünden destek alıyor hem de Türk tüketicilere özel beklentileri uluslararası kalite ve üretim standartlarıyla karşılamaya özen gösteriyoruz. Bu doğrultudaki kararlılığımız ile başarılarımıza yeni başarılar ekleneceğine  başarılarımızı yeni ödüllerle pekiştireceğimize yürekten inanıyoruz.” Dedi.

Ödül gecesine katılan Profilo Tasarım Yöneticisi Sedef Abbasoğlu da şöyle konuştu:

“Endüstriyel tasarım, ürüne değer katan ve marka farklılaşmasını sağlayarak firmaların başarısında rol oynayan en önemli unsurlardan biri . Tasarım ile hayatı kolaylaştıran, tüketicilerin spesifik ihtiyaçlarına yanıt veren ürünler yaratabiliyoruz. BSH grubunda da ürün tasarımı inovasyon sürecinin merkezinde kendisinde yer buluyor. BSH grubunun tasarım anlayışı görsel çekiciliğin yanısıra ergonomi, fonksiyonellik ve kalite kavramlarını da ön plana çıkarıyor. Profilo ürünlerinde de uyguladığımız bu yaklaşımın bugün burada meyvelerini topluyoruz. Yüksek kapasiteli, en üst düzeyde hijyen sağlayan, kullanımı kolay çamaşır ve bulaşık makinelerimiz Türkiye'de kalabalık ailelerin ve misafir ağırlamayı seven tüketicilerin beklentilerini tam olarak karşılıyor. Red Dot ödüllerinde elde ettiğimiz başarıda, ürünlerimizin görsel çekiciliğinin yanısıra, yerel kültürel özellikleri ve alışkanlıkları göz önünde bulundurarak tüketici ihtiyaçlarını doğru tespit etmemizin önemli bir rol üstlendiğine inanıyorum.”

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri'ne Red Dot kazandıran ürünler ve özellikleri

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri bu yıl toplam 4.662 ürünün başvurduğu Red Dot Tasarım Ödülleri'nde CM1001LTR ve CM1021LTR 6 kg kapasiteli çamaşır makineleri, Profilo BM6480MG ve BM5380MA bulaşık makineleri ile Ev Aletleri ve Mutfak kategorilerinde ödüllerin sahibi oldu

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri'nin ödüllü CM1001LTR ve CM1021LTR 6 kg kapasiteli çamaşır makineleri makineleri A+++-%10 enerji sınıfında.

Kırışık azaltma ve dijital ekran gibi özellikleri ile önemli bir kullanım kolaylığı sunan yeni Profilo çamaşır makinelerindeki Ekspres 15' programı sayesinde az kirli, az miktardaki çamaşırlar sadece 15 dakikada temizlenebiliyor.

Çamaşır makinelerindeki EkoPlus özelliği ile en üst düzeyde elektrik ve su tasarrufu sağlanırken, JetPlus özelliği ile büyük ölçüde zaman tasarrufu elde ediliyor.

Ekstra su, titreşim önleyici yan duvarlar, hassas yıkama sağlayan dalga yapısında tambur ve akıllı su yönetim sistemi yeni makinelerin diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri'nin BM6480MG ve BM5380MA bulaşık makineleri ise bulaşıklarda derinlemesine temizlik sağlayan HijyenEkstra özelliğine sahip.

Profilo bulaşık makinelerinde yıkama sırasında bulaşıklar daha uzun süre yüksek sıcaklığa tabi tutularak bakteriler % 99,9 oranında yok ediliyor.

PowerWash fonksiyonu, alt sepette su basıncını artırarak kirli tencere ve tavalar için bir yoğun yıkama alanı oluşturuyor, böylece çok kirli, yağlı tencere ve tavalar bardaklarla birlikte kolaylıkla yıkanabiliyor.

3. çekmece sayesinde çatal – bıçak haznesi kullanılmıyor, böylelikle makinede 14 kişilik bulaşık için yer açılıyor (Sadece BM 6940MG için geçerlidir).

Çatal bıçakların daha iyi bir temizlik için tek tek 3. çekmeceye yerleştirilebildikleri bu çözümde, aynı zamanda kahve fincanları ya da servis takımları da rahatlıkla aynı alana yerleştirilebiliyor.

14 kişilik bulaşığı tek seferde, kolaylıkla yıkayabilen makineler, kalabalık aileler için de önemli bir kolaylık sağlıyor.

Ödüllü Profilo bulaşık makineleri ayrıca, düşük su tüketimi değerleri ve yarım yük sensörü gibi tasarruf sağlayan özellikleri ile dikkat çekiyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ev ekonomisine katkı sağlayacak tasarruf önerileri!
  • 28.10.2017 09:41

Ev ekonomisine katkı sağlayacak tasarruf önerileri!

Profilo, 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü nedeniyle evde tasarrufun püf noktalarını a ...

Profilo’dan bulaşık makinesinde Ramazan Bayramı jesti!
  • 25.07.2014 11:41

Profilo’dan bulaşık makinesinde Ramazan Bayramı jesti!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Ramazan Bayramı’na özel kaçırılmayacak bir fırsat ...

Profilo’dan Ramazan Bayramı coşkusunu artıran ürünler!
  • 23.07.2014 10:42

Profilo’dan Ramazan Bayramı coşkusunu artıran ürünler!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin hayatı kolaylaştıran dört farklı ürünü, Ramaza ...

Profilo’nun dört dörtlük ‘Çeyiz Kampanyası’ devam ediyor
  • 14.07.2014 14:59

Profilo’nun dört dörtlük ‘Çeyiz Kampanyası’ devam ediyor

Düğün sezonuyla artan yeni ev telaşına Profilo düzenlediği çeyiz kampanyası ile ...

Profilo’nun yepyeni mikseri ile tatlılar, börekler anında hazır!
  • 10.07.2014 14:42

Profilo’nun yepyeni mikseri ile tatlılar, börekler anında hazır!

Profilo’nun yepyeni ürünü MKS4820B Hazneli Mikser seti hayatı daha da kolaylaşt ...

Profilo bulaşık makinelerini bir ay denemek bedava olacak
  • 23.06.2014 12:09

Profilo bulaşık makinelerini bir ay denemek bedava olacak

Tüketiciye yönelik farklı kampanyalarıyla dikkat çeken Profilo Dayanıklı Ev Alet ...