maritbet girişmaritbet
Portekizli futbolcu Ronaldo otelci mi oluyor?

Portekizli futbolcu Ronaldo otelci mi oluyor?

Futbolculuğunun yanı sıra CR7 markasıyla tekstil ve aksesuar sektörlerinde de iş yapan Cristiano Ronaldo, bir Portekiz oteller zincirinin ortağı oldu.

Real Madrid'in dünyaca ünlü Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo, otelcilik sektörüne girdi. Daha çok 18-34 yaş arası gençlere hizmet veren Portekiz otelcilik grubu Pestana'ya yatırım yapan Ronaldo'nun, Lizbon, Madrid, New York ve doğum yeri olan Madeira da açılacak yeni otellerin ortağı olduğu bildirildi. Pestana Grubu'nun başkanı Dionisio Pestana, Ronaldo ile yaptıkları anlaşma sonrası basına yaptığı açıklamada "Ronaldo ekol biri" dedi.

70 milyon euro'luk yatırım

Açılacak 4 yeni otel için Ronaldo ile 70 milyon euro'luk yatırım yapacaklarını kaydeden Pestana, toplamda 500 yataklı bu otellerden Lizbon ve Madeira'dakinin 2016'da, Madrid ve New York'takilerin ise 2017'de açılmasının öngörüldüğünü belirtti. Otellerin adının Ronaldo'nun marka ismi "CR7" olacağı iddia edildi.

Forbes dergisinin listesine göre yılda 80 milyon dolarlık kazanç ile dünyanın en çok kazanan 2. sporcusu olan 30 yaşındaki Ronaldo'nun sadece reklam gelirlerinden yılda 42 milyon dolar gelir elde ettiği kaydediliyor.  

Yorum Yaz