maritbet girişmaritbet
Pleon Sportivo'da Kadınlar Günü 1 hafta olarak kutlanıyor!

Pleon Sportivo'da Kadınlar Günü 1 hafta olarak kutlanıyor!

Brandium Ataşehir ve Kentplus markalı konutların kurucusu olan Emay İnşaat, spor merkezi konusunda Pleon Sportivo ile hizmetlerine devam ediyor

 

8 Mart Kadınlar günü için, 4-11 Mart tarihleri arasında kadınlara özel kampanyalar ile göz kamaştırıyor.
 
Bahar  aylarına girerken tüm kadınların korkulu rüyası olan  selülit, vücut toparlama, sıkılaştırma, incelme konusunda etkisi ispatlanmış,  üç teknolojiyi bir arada bulunduran VELASMOOTH sayesinde tüm fazlalıklardan kurtulmanız için büyük fırsat …
           
Velasmooth bölgesel fazlalıkların giderilmesinde, ciltteki portakal kabuğu görüntüsünün azaltılmasında veya yok edilmesinde ,vücudun şekillendirilmesi, minör kas ağrılarında hafifleme, bölgesel kan dolaşımında iyileşme ve cilt kalitesinin artırılmasında kullanılmaktadır. Sistematik özellikleri; Vakum, infrared(kızıl ötesi ışınlar),Radyo frekans ,mekanik masaj ve lenf drenaj'dır. 
 
Kaliteli ve sağlıklı yaşam için, sporu günlük yaşamının bir parçası gibi gören, dekorasyondan hizmete her alanda kusursuzluğu arayanlara sporda çeşitlilik sunmak amacıyla yola çıkan Pleon Sportivo, KentPlus Ataşehir'de beş katlı bir kompleks olarak, sınırsız hareket özgürlüğü yaratmak iddiasıyla 6500 m²'lik bir alan içinde bulunuyor.
 
Şehir yaşamına kattığı artı değerlerle adından sıkça söz ettiren KentPlus Ataşehir'de hayata bir artı koyuyor. Şehir hayatının kargaşasını değil ama dinamizmini ve doğanın dinginliğini evinizin çok yakınında yaşama lüksünü sunuyor. Farklı mimarisi ile sporun, kökü antik yunan'a kadar dayanan geçmişine; modern ve en teknolojik ekipmanları ile de sporun geleceğine bağlanan kompleks, tüm üyelerine şehirde benzerini yaşayamayacakları sınırsız imkanları sağlıyor.
 
 
Spor esnasınd,  tüm kardiyo ekipmanlarında tv, ipod ve dvd oynatıcı bağlantı bulunuyor. Böylece Pleon Sportivo üyeleri çalışmalarını ve egzersizlerini sürdürürken aynı zamanda sevdikleri bir diziyi veya arşivlerinden bir dvd'yi izleyebiliyor, istedikleri müziği dinleyebiliyorlar.
 
Her biri alanında uzman büyük bir ekibi bünyesinde barındıran Pleon sportivo, üyelerine cardio ve fitness merkezlerinin yanı sıra; özel dersler, pilates,squash kortu, boks ringi, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, spa merkezi, aktivite alanı ,çok amaçlı spor salonu gibi çoğu spor kompleksinde bulunmayan imkanlar da sunuyor.
 
Pleon Sportivo Çocuk Klübü; Geleceğin Sağlıklı Yetişkinleri İçin
 
Hem iş hem de aile hayatının sağlıklı kalmasını sağlayabilecek yegane etkinlik olan spor, Pleon Sportivo'da ailecek yaşanabilecek bir keyif haline geliyor. Pleon Sportivo Çocuk Kulübü; çocuklar için çocuk egzersizi ve bale yapma olanağı sağladığı gibi, ebeveynlere de gönül rahatlığıyla çalışma ve spor yapma imkanı veriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı
  • 08.03.2021 12:39

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak ...

Ulaştırma Bakanlığı'nın Kadınlar Günü videosu
  • 08.03.2018 14:59

Ulaştırma Bakanlığı'nın Kadınlar Günü videosu

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanılığı'nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü içi ...

Kentplus Yalova reklam filmi yayında!
  • 07.12.2016 16:06

Kentplus Yalova reklam filmi yayında!

Emay İnşaat - EPP (Emlak Proje Pazarlama) ortaklığında inşa edilen Kentplus Yalo ...

Brandium Ataşehir projesinde teslimler başladı
  • 28.12.2013 10:14

Brandium Ataşehir projesinde teslimler başladı

Brandium Ataşehir Evleri'nde konut teslimleri başladı. Projenin son reklam filmi ...

Brandium Ataşehir'in Monopoly temalı yeni reklam filmi
  • 10.12.2013 15:38

Brandium Ataşehir'in Monopoly temalı yeni reklam filmi

Brandium Ataşehir projesinin Monopoly temalı yeni reklam filmi emlaktasondakika. ...

Brandium Ataşehir'in Ayşe Arman'lı reklam filmi!
  • 14.12.2012 14:12

Brandium Ataşehir'in Ayşe Arman'lı reklam filmi!

Ünlü gazeteci Ayşe Arman, Brandium Ataşehir projesinin reklam filminde oynadı. E ...