maritbet girişmaritbet
Planlamadan montaja kadar yenilenebilir enerji çözümleri sunuyor

Planlamadan montaja kadar yenilenebilir enerji çözümleri sunuyor

INTEGREEN, sistem için gerekli planlama, tasarım ve montaj hizmetleri veriyor

Ucuz ve temiz enerji vizyonuyla hareket eden INTEGREEN aktif, hedefe odaklı, yetkin kadrosuyla çevre dostu enerji sistemlerini hayatımıza sokuyor ve yenilenebilir enerji çözümleri sunuyor. Müşterisine en uygun yenilenebilir enerji çözümünü bulan INTEGREEN, evrak takibi, sistemin kurulması, denetimi ve bakım onarım hizmetlerini sunuyor. 

INTEGREEN'in genç, dinamik ve alanında uzman Genel Müdürü Ömer Özkan verdikleri hizmetler konusunda “Doğal kaynaklar yönünden Avrupa'nın en zengin Dünya'nın da sayılı ülkelerinden biri olan ülkemizde güneşi, rüzgarı ve çevreye zarar veren atıkları değerlendirerek temiz enerji üretme felsefesiyle kurduğumuz Integreen Yenilenebilir Enerji Sistemleri A.Ş genç ve dinamik kadrosuyla ilk yılında adından söz ettirmeyi başarmış ve müşterilerini memnun etmiştir. Henüz emekleme döneminde olan sektörde büyümek, ilerleyen yıllarda pazar lideri olmak ve Ortadoğu, Afrika ve Türki Cumhuriyetlerinde de adından söz ettiren bölgenin lider şirketlerinden biri olmak hedefimizdir.” diyor. 

INTEGREEN Yatırımcılara Karlı Yenilenebilir Enerji Projeleri Sunuyor

Integreen yenilenebilir enerji santral yatırımı yapmak isteyen yatırımcılar için güneş,rüzgar ve biyogaz projeleri geliştiriyor ve anahtar teslim bu santralleri kurarak yatırımcıların kazanç elde etmesini sağlıyor.  Arazi bulunması,  bürokratik izin süreçlerinin tamamlanması, başvuru dosyasının hazırlanması gibi santral yatırımı öncesi gerekli çalışmaları yaparak projeyi hazır hale getiriyor. Ayrıca, yatırımcılara proje finansmanı konusunda destek olarak yatırım yapmalarını kolaylaştırıyor. 

Neden Yenilenebilir Enerji

Tükenmeyen üstelik ucuz ve temiz olan bir enerji kaynağından faydalanmak, karmaşık bir enerji sistemine ihtiyaç duymamak, işletme giderlerini azaltmak gibi gerekçelerle INTEGREEN yenilenebilir enerji üretiminin önemini vurguluyor. Sürdürülebilirlik konusunda son derece önemli güneş,rüzgar ve biyogaz santrallerininkullanımının yaygınlaştırılması noktasında INTEGREEN, enerji yatırımcıları, konutlar, oteller, depolar, çiftlikler, marketlere hizmet veriyor. 

Elektrik faturası ve tarifesi baz alınarak yapılan incelemeler sonucunda kullanıcılar için en uygun güneş sisteminin hangisi olduğuna karar veriliyor. Ardından gerekli her türlü evrak takibi INTEGREEN tarafından yapılıyor ve sistem kuruluyor. Sistemin kuruluşundan itibaren 25 yıl garanti imkanı sunan INTEGREEN, 40 yıla yakın bir süre içerisinde de sorunsuz kullanım vaat ediyor. 

INTEGREEN Türkiye'nin #1 tam hizmet veren güneş sağlayıcısı olarak hizmetini ücretsiz danışma ve kurulum ile başlatıyor. Sonrasında ise eğitimli ekibi ile uzman tasarım, izin, denetim, sistem bakımı dahil olmak üzere tüm konularda müşterilerinin yanında oluyor. 

Lisanssız Elektrik Üretimi Yönetmeliği ile Tüketiciler Kendi Elektriklerini Üretiyor

Ağustos 2012'de alt yönetmelikleri tamamlanan lisanssız elektrik üretimi kanunu ile artık tüketiciler kendileri için gerekli olan elektriği üretme hakkına sahip durumdalar. Tüketici elektrik üretimini kendisi sağlayabildiği için elektrik faturası derdinden kurtuluyor, bunun yanında kurulan sistemin bakımı masrafsız ya da çok düşük bir maliyet gerektiriyor. Doğayı koruyan güneş enerjisi sistemleri Co2 salınımını engellediği için küresel ısınma ile mücadele ederken diğer taraftan da fosil yakıtlara olan bağımlılığı azaltır. INTEGREEN de müşterilerine bu haklarından yararlanabilmeleri için enerji sistemi kurulumu ve ardından da takibi hizmeti sunarak gündüz gerekli elektriğin üretilmesi, kullanılması ve artan elektriğin de gece kullanımı için aktarılmasını sağlıyor. Ayrıca şebekeye bağlı olan bu sistem sayesinde artan elektrik ilgili tarifenin ilgili saatine karşılık gelen fiyat ile elektrik dağıtım şebekesi tarafından satın alınıyor. 

INTEGREEN Düşük Maliyetli Çözümler İle Binalara Katma Değer Sağlıyor

PV yatırımları ile elektrik faturası öder gibi belirli bir süre sisteme ödeme yapıldıktan sonra elektrik maliyetini sıfırlamak veya kayda değer tasarrufu sağlamak amacında olan INTEGREEN, inşaat firmalarının projelerinin prestijini ve kar marjını arttırmasına katkıda bulunmanın yanı sıra insanlara nitelikli yaşam sunmayı hedefliyor. Sosyal sorumluluğun her geçen gün daha da önem kazandığı bir dönemde sürdürülebilir enerjinin gerekliliğinin altını çizen INTEGREEN, bu konuda şirketlerin ve özel tüketicilerin gerekli adımları atabilmeleri için onlara çözüm önerilerini sunarak destek oluyor.

INTEGREEN LEED Almak İsteyen Müşterilerine Enerji ve Atmosfer Alanında Destek Veriyor

Binalarda çevre dostu ve enerji tasarrufu yapan uygulamaların artması ile yeşil binalar ile ilgili standartlaşma ve sertifika verilmesi gündeme gelmiştir. Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED) ABD'deki Çevre Dostu Binalar Konseyi tarafından geliştirilen bir dizi kriterler listesidir. INTEGREEN de LEED Lisansı'nı almak isteyen müşterilerine bu konuda aşağıdaki alanlarda yapılan incelemeler hususunda yardımcı oluyor. 

Enerji Verimli ve Çevreci Ürünler İle INTEGREEN Şirketleri Müşterilerine Yakınlaştırıyor

Fabrikaların elektrik giderlerini azaltırken ürünleri yeşil ürünlere dönüştüren ve sürdürülebilir enerji ihtiyacının karşılanmasına destek olan INTEGREEN sayesinde şirketler müşterilerine daha da yaklaşıyor. INTEGREEN sosyo-ekonomik bir varlık olarak şirketlerin giderek yükselen bir değer haline gelen sürdürülebilir enerji sorunlarını çözmelerine yardımcı olarak müşterilerin nezdinde doğaya duyarlı, çevre dostu bir konuma yerleşmelerini sağlıyor. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Planlamadan montaja kadar yenilenebilir enerji çözümleri sunuyor
  • 02.10.2014 14:26

Planlamadan montaja kadar yenilenebilir enerji çözümleri sunuyor

INTEGREEN, sistem için gerekli planlama, tasarım ve montaj hizmetleri veriyor ...