maritbet girişmaritbet
Permolit Boya, tüketici dostu ürünler üretiyor

Permolit Boya, tüketici dostu ürünler üretiyor

Akçalı Boya, her türlü iklim ve hava koşuluna uygun ürettiği ürünlerle tüketici dostu olduğunu bir kez daha gösterdi.

Akçalı Boya, dört mevsimi aynı anda yaşayan ülkemizde her türlü iklim ve hava koşuluna uygun ürettiği ürünlerle tüketici dostu olduğunu bir kez daha gösterdi.

Akçalı Boya'nın en önemli markalarından Permolit Boya, her türlü hava ve iklim şartlarına uygun geliştirdiği Permodur elyaflı ve Permodur sıvı plastik izolasyon kaplama ürünü tüketiciler tarafından büyük ilgi görüyor.
Firma; çatı, teras, bodrum duvarları, pencere pervazları, süs havuzları, baca dipleri gibi birçok yüzeyde kullanabilen Permodur elyaflı ve sıvı plastik izolasyon kaplamasıyla tüketicilerin ihtiyaçlarına yanıt veriyor.
Solvent içermeyen Permodur elyaflı ve sıvı plastik ürünleri binaları nem, rutubet ve yağmur suyunun zararlı etkilerinden koruyor.

AKÇALI; “ ARGE FAALİYETLERİMİZLE KALİTEMİZİ DAİMA YUKARI ÇEKİYORUZ”

Yaz sıcağına ve kışın zorlu şartlarına koruma sağlayacak şekilde geliştirilen Permodur elyaflı ve sıvı plastik izolasyon kaplama ürünlerine ilişkin detayları paylaşan Akçalı Şirketler Topluluğu CEO'su M. Akın Akçalı; “Tüketicilerimizin talepleri doğrultusunda geliştirdiğimiz Permodur izolasyon ürünlerimizle Türkiye'nin dört bir yanında, her türlü hava ve iklim şartlarında deneyerek çok iyi sonuçlar aldık. Mükemmel yapışma, kolay uygulama ve uzun süre dayanıklılığa sahip Permodur elyaflı ve sıvı plastik izolasyon kaplama ürünlerimiz; küf, yosun, mantar ve UV ışınlarına karşı yüksek bir direnç sağlamakta. Elastik özelliği sayesinde de sıcak ve soğuk farkından dolayı asla çatlama yapmıyor. Yağışın çok olduğu Karadeniz bölgesinde, güneşin kavurucu olduğu Ege ve Akdeniz bölgelerinde, iklim şartlarının çetin geçtiği Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde güvenle kullanılabilir. Tüketicilerimiz Permokolor renklendirme tüpleriyle uygulama yapacağı yüzeye istediği rengi vererek dekoratif bir görünüm de elde edebilir. Türkiye geneline yayılmış bayi ağımız ve satış noktalarımızla ürünlerimize 81 ilde rahatlıkla ulaşmak mümkün. Permodur ürünlerimizde olduğu gibi diğer ürün serilerimizde de Arge faaliyetlerimizi sürdürerek kalitemizi daima yukarıya çıkartmayı sürdürüyoruz. Bu noktada Akçalı Boya olarak geniş ürün yelpazemizle tüketicilerimizin hayatına 34 yıldır olduğu gibi renk katmaya devam edeceğiz” dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz