maritbet girişmaritbet
Permolit Boya, 2018 hedeflerini bayileriyle paylaştı

Permolit Boya, 2018 hedeflerini bayileriyle paylaştı

Permolit Boya, 2018 yılı planlamalarını paylaşmak üzere gerçekleştirdiği bayi toplantısında beklentinin üzerinde bir taleple karşılaştı.

Akçalı Şirketler Topluluğu altında faaliyet gösteren Permolit Boya, iç pazara yönelik hedeflerini ve planlarını açıkladığı bayi toplantısında Türkiye'nin 22 noktasından bayi temsilcileriyle buluştu. Firma yetkililerince; kurumsal çalışmalar, reklam ve tanıtım hizmetleri, 2018 yılı yatırım ve satış hedeflerinin paylaşıldığı toplantıda bayilere Permolit Boya'nın yeni ambalaj ve ürünlerinin tanıtımı yapıldı. Akçalı Şirketler Topluluğu CEO'su M. Akın Akçalı, Ülke ekonomisi için oluşturdukları katma değeri daha da ileriye götürmek için yurt içi ve yurt dışı yatırımlarına 2018'de de devam edeceklerini kaydetti.

AKÇALI; “TAVAN BOYASINDA TÜRKİYE'DE PAZAR LİDERİYİZ”

1983 yılından bu yana boya sektöründe hep ilklerle anıldıklarını belirten  Akçalı Şirketler Topluluğu CEO'su M. Akın Akçalı, “Türkiye boya pazarına “Tavan Boyası” terimini biz kazandırdık. Tavan boyasında Türkiye'de Pazar lideriyiz. Yaptığımız araştırmalara göre yaklaşık 100 yapının 20'si bizim tavan boyamızı kullanıyor. Burada gerçekleştirdiğimiz bayiler toplantısında iş ortaklarımız 2018'in ilk çeyreğinde satış hedefimizin 2 katı ürün talebinde bulundu. Markamıza güvenen tüketicilerimize buradan teşekkür ederiz.

AKÇALI; “İNGİLTERE'YE PAZARINA GÜÇLÜ BİR GİRİŞ YAPIYORUZ”

M. Akın Akçalı; “Bugün Akçalı Şirketler Topluluğu olarak 22 ülkeye ihracat yapıyoruz. Son olarak Nijerya'da üretime başladık. Nijerya pazarında çok hızlı bir yükseliş kaydediyoruz. Bununla birlikte hem Türk boya sektörü için hem de bizim için bir ilke imza atarak İngiltere pazarına giriyoruz. Türk firmaları genellikle doğuya doğru ihracat yapar. Bizim de hali hazırda Rusya'dan, Türki Cumhuriyetlere ve Afrika'ya kadar ihracat yaptığımız ülkeler mevcut. Ancak biz bu defa ihracat haritamızı genişletirken batıya gitmeye karar verdik. İngiltere pazarının bizim için uygun olduğunu gördük ve orada Akçalı UK ismiyle bir firma kurduk. 2018 yılında Türkiye'den İngiltere'ye boya ihracatı yapan ilk Türk firma olmanın gururunu yaşayacağız.

ÜRETİM TESİSLERİYLE DE BÜYÜYORUZ

M. Akın Akçalı; “İstanbul'da şu anda 4 tesisimiz var, bu tesisleri tek çatı altında toplamak ve sonrasında da İngiltere'de bir tesis kurmayı planlıyoruz. Çünkü; İngiltere ülkemiz için katma değeri çok fazla olan bir pazar. Ürün satış fiyatlarına baktığınız zaman Türkiye ile İngiltere arasında 10 katın üzerinde fiyat farklılıkları var. Bu anlamda ciddi bir katma değer oluşturacağını biliyoruz. Sprey boya alanındaki liderliğimizi de kullanarak İngiltere'ye özel bir sprey boya markası geliştirdik. Türkiye'de yıllık 4 milyon adetlik sprey boya satışımız var. Türkiye'deki boya kalitesi çok yüksek. Bizim markamız da Avrupa genelindeki boyaların en kalitelileri arasında öne çıkıyor. Bu sebeple de yurtdışında çok çabuk kabul görüyoruz. Kalite ve fiyat dengesini yurtdışıyla kıyasladığımızda orada tercih ediliyoruz. Türkiye'de ise şuan ilk 5'teyiz ve önümüzdeki süreçte ilk 3 marka arasına girmeyi hedefliyoruz. 2017'de yüzde 15 büyüme kaydettik, önümüzdeki yıl da büyümemizi artırarak sürdürmeyi planlıyoruz” dedi.

2 gün süren geniş katılımlı Akçalı Boya bayi toplantısının ardından başarılı bayiler Akçalı Şirketler Topluluğu CEO'su M.Akın Akçalı tarafından plaketle ödüllendirildi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Permolit Boya, Hakkari'deki köy okulunun duvarlarını renklendirdi!
  • 18.01.2023 10:25

Permolit Boya, Hakkari'deki köy okulunun duvarlarını renklendirdi!

Dünya İnsani Dayanışma Derneği, Hakkari’nin Çukurca ilçesine bağlı Üzümlü Köyü’n ...

Permolit Boya sponsorluğunda yüzlerce kişi SMA'lı çocuklar için koştu!
  • 17.10.2022 14:56

Permolit Boya sponsorluğunda yüzlerce kişi SMA'lı çocuklar için koştu!

Permolit Boya’nın sponsorluğunda Türkiye SMA Vakfı desteği ve Maltepe Belediyesi ...

Permolit Boya, otizmli çocukların tasarımlarını "NFT" esere dönüştürdü
  • 27.06.2022 14:17

Permolit Boya, otizmli çocukların tasarımlarını "NFT" esere dönüştürdü

Permolit Boya “Güzelleşir Dünya” çatı iletişimi ekseninde; denizcilik, yelken ve ...

Permolit Boya, Yeşil Rapido 2022 Konferansı'na sponsor oldu
  • 06.06.2022 09:17

Permolit Boya, Yeşil Rapido 2022 Konferansı'na sponsor oldu

Permolit Boya’nın sponsor olduğu Yeşil Rapido 2022 Konferansı 8 Haziran 2022 tar ...

Permolit Boya, ürünlerini South East Europe Belgrade Building Expo’da tanıttı
  • 09.05.2022 11:19

Permolit Boya, ürünlerini South East Europe Belgrade Building Expo’da tanıttı

Permolit Boya, Güneydoğu Avrupa’nın en büyük boya ve dekorasyon fuarlarından bir ...

Permolit Boya, Karadeniz'in dalgalarıyla deniz çevre bilincini aşılıyor
  • 18.04.2022 17:26

Permolit Boya, Karadeniz'in dalgalarıyla deniz çevre bilincini aşılıyor

Denizcilik ve deniz çevre bilincinin aşılanmasına yönelik etkinliklerine bir yen ...