maritbet girişmaritbet
Palmalife Marina'dan cazip tatil paketleri!

Palmalife Marina'dan cazip tatil paketleri!

Palmalife Marina Hotel, Palmarina Boutique Hotel için hazırlanan Kurban Bayramı paketleri cazip teklif ve hizmetleri içeriyor.

Kurban Bayramı'nda yazdan kalan güzel havaları değerlendirmek isteyenler için Palmarina Bodrum'da bulunan Palmalife Marina Hotel, Palmarina Boutique Hotel için hazırlanan Kurban Bayramı paketleri cazip teklif ve hizmetleri içeriyor. Bayram süresince 3-7 Ekim tarihleri arasında bayrama özel paketten yararlanmak isteyen misafirler; konaklama indirimleri yanı sıra Palmarina Bodrum'da bulunan  Cipriani Bodrum ve Nobu Bodrum'da %20, gece klübü Billionaire'e girişte ve içeride %10, ESPA cilt bakımlarında ise %15 oranında indirim hakkına sahip oluyorlar.

Palmalife Marina Hotel

Masmavi denizi ile tropik bir atmosfer sunan Palmalife Marina Hotel, misafirlerine özel bir yaşam alanı sağlıyor. 2+1 ve 1+1 seçenekleriyle 15 adet suit odası, geniş teraslarından beyaz kum plajına direkt geçiş imkanı sağlayan ev konforundaki seçkin ortamı; uçsuz bucaksız mavilik ve dinginliği tercih ederken, aynı zamanda Palmarina Bodrum'un sunduğu dinamik eğlence, yeme-içme  ve alışveriş dünyasından da vazgeçmek istemeyenler için uygun bir seçim oluyor.

Palmarina Boutique Hotel

Dünyaca ünlü markaları, zengin yeme- içme alternatifleri ve mega yat kapasitesi ile dünyanın en iyi marinaları arasında gösterilen Palmarina Bodrum'da bulunan bir diğer otel olan Palmarina Boutique Hotel ise marinanın arkasındaki yolun karşısında, dinamik ve eğlence dolu dünyasına sadece bir kaç adım uzaklıkta Ege'ye özgü mimarisi ile cennet bahçesini andıran doğal bir ortamda bulunuyor. Plaj kullanım imkanıyla; deniz, güneş, bembeyaz kumlar ve huzur dolu konforlu bir ortam vaad ediyor. Palmarina Boutique Hotel'in eşsiz doğa ile bütünleşen  çok özel 18 odası bulunuyor.

Palmarina Bodrum Spa & Fitness

Palmalife Marina Hotel'in hemen yanında yer alan Palmarina Bodrum Spa & Fitness; rahatlatıcı, zevkle döşenmiş atmosferi, sağlıklı yaşam reçeteleri, yenileyici  bakımları, spa uygulamaları ve kişiye özel detoks programları ile geleneksel Türk Hamamı, sauna, buhar odaları, masaj ve bakımları, kişisel eğitmen eşliğinde gerçekleştirilebilecek fitness salonu hizmetlerini günlük veya Spa & Fitness üyeliği kapsamında sunabiliyor.
Bayramı tempolu ve eğlenceli bir şekilde geçirmek isteyen misafirleri; Palmarina Bodrum'da tüm gün vakit geçirebilecekleri, her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir sosyal yaşam alanı bekliyor. 7 boyutlu sineması, büyük  aquapark'ı ile kapsamlı eğlence parkı Kids Paradise, 105 mağazalık dünyaca ünlü markalardan oluşan açık AVM, yurt içi ve yurtdışından ulaşımı kolaylaştıran helikopter pisti misafirlerin bayram tatillerini farklılaştırmaları için alternatifler sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ortadoğu’nun en lüks oteli seçildi!
  • 30.05.2015 17:34

Ortadoğu’nun en lüks oteli seçildi!

Palmalife Marina Hotel, Ortadoğu’nun En Lüks Oteli seçildi. ...

Palmalife Marina'dan cazip tatil paketleri!
  • 18.09.2014 13:11

Palmalife Marina'dan cazip tatil paketleri!

Palmalife Marina Hotel, Palmarina Boutique Hotel için hazırlanan Kurban Bayramı ...