maritbet girişmaritbet
Özge Yapı'dan 15 bin liraya her bütçeye uygun ev!

Özge Yapı'dan 15 bin liraya her bütçeye uygun ev!

Hekim Holding şirketlerinden Özge Yapı'nın Satış ve Pazarlama Müdürü Burcu Doğan, prefabrike yapı sektörü ile ilgili bilgiler verdi.

Doğan, yaptığı yazılı açıklamada, metropollerde yaşayan birçok insanın bir sahil kasabası ya da köye yerleşme hayali kurduğunu, insanların yüksek katlı binalar, stres ve trafikle boğuştukları büyük kentlerden sıkıldığını söyledi. 

Yoğun iş temposundan sıkılan insanların daha yaşanası, sevimli ve huzurlu olabilecekleri evler istediğini belirten Doğan, şunları kaydetti:

"Bu evlerde her şeyi minimize ederek büyük pencereleri, her yerden dışarıya çıkabilecekleri kapıları olan, büyük balkon ve verandaları bulunan doğayla bütünleşen evler tasarlamamızı istiyorlar. Özge Yapı olarak istenilen yerde, istenilen projeyle, modern mimariden klasik mimariye istenilen özelliklerde farklı seçenekler sunuyoruz. Prefabrik konutların çehresini değiştirerek kaynaksız yapı teknolojisi, fibercement cephe kaplamaları ve butik konut projeleriyle prefabrike yeniden şekil vermeyi amaçlıyoruz. Bu üretimleri, prefabrike yapı sektörüne getirdiğimiz kaynaksız yapı teknolojisi ve fibercement teknolojisi ile Türkiye'de ilk defa üretilen Hekimboard ve Turksiding markalı, A1 sınıfı yanmaz, sudan etkilenmez cephe ve tavan kaplama malzemeleri kullanarak gerçekleştiriyoruz."

İnsanların artık daha sakin bir yaşam ve daha yüksek yaşam kalitesi arzuladığını, ihtiyaçlarını minimize edip doğayla ve çevreyle barışık bir hayat sürdürmek istediğini ifade eden Doğan, "Sürdürülebilir imalat teknikleri, daha az fire veren doğa dostu malzemeleriyle prefabrik binalarımız, insanlara arzu ettikleri huzuru ve güveni dört mevsim yaşatmayı hedefliyor" dedi. 

"Herkesin bütçesine ve hayaline uygun ev var"

Prefabrik binaların diğer alternatif üretim şekillerine göre daha ekonomik, seri, pratik, kolay imalat ve montaj yapılabilen, gerektiğinde sökülüp takılabilen özellikleri dolayısıyla tercih edildiğini belirten Doğan, Özge Yapı'nın her türlü iklim koşuluna uygun tasarım yapabildiğini ve ürettiği prefabrik evlerin bakım gerektirmediğini kaydetti.

Binanın özelliklerine bağlı olarak değişmekle birlikte 1 ila 4 hafta arasında üretim ve montajları tamamladıklarını bildiren Doğan, "Maliyetler, kurulacak bölgenin iklimine, mesafesine, binanın özelliklerine bağlı olarak değişmekle birlikte 15 bin liradan başlayan fiyatlarla herkesin bütçesine ve hayallerine uygun evler sunuyoruz." ifadesini kullandı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İşte 2015 prefabrik köşk modelleri!
  • 16.06.2015 13:16

İşte 2015 prefabrik köşk modelleri!

Prefabrik köşklerde rakamlar 45 bin 500 liradan başlıyor. Listede Bebek Köşkü, P ...

Karmod Prefabrik 2017'de 111 heyet ağırladı
  • 03.01.2018 14:18

Karmod Prefabrik 2017'de 111 heyet ağırladı

Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, Karmod Prefabrik olarak 2017 yılında 48 ülkede ...

"Konut fiyatlarındaki yükseliş prefabrik evlere talebi artırdı"
  • 29.06.2016 16:42

"Konut fiyatlarındaki yükseliş prefabrik evlere talebi artırdı"

Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, betonarme konut fiyatlarındaki yükselişin pref ...

Özge Yapı'dan 15 bin liraya her bütçeye uygun ev!
  • 23.06.2016 12:23

Özge Yapı'dan 15 bin liraya her bütçeye uygun ev!

Hekim Holding şirketlerinden Özge Yapı'nın Satış ve Pazarlama Müdürü Burcu Doğan ...

Prefabrik evler neden tercih ediliyor?
  • 31.08.2015 12:28

Prefabrik evler neden tercih ediliyor?

Üretimi, nakliyesi, montajı ve geleneksel inşaatların 4’te bir fiyatına mal olan ...