maritbet girişmaritbet
Özel adaya sahip 10 ünlü!

Özel adaya sahip 10 ünlü!

Pek çok ünlünün lüks içinde malikanelerde yaşadığını biliyoruz. Ancak herkesin adası olmuyor tabii...

Hepimiz belli dönemlerde, üzerimizdeki negatif enerjiyi atabilmek için güzel keyifli bir tatili hak ediyoruz. Günlük hayattan uzak bir plajda dinlenmek, tüm sorunlarınızı kısa da olsa unutmak için oldukça güzel bir fikir. Güneş iliklerinize kadar işlerken, ferahlatıcı bir içecek yudumladığınızı hayal edin! Sanırım buna kimse hayır demez.

Dünya üzerinde bu deneyimi en güzel yaşayacağınız yerler ise el değmemiş adalardır.
 
Tabiat insanlara gerçekten cömert davranmıştır. Bazen öyle yerlerle karşılaşırız ki güzelliği karşısında nutkumuz tutulur. Deniz kum ve güneşi sevenler için adalar, gerçekten saklı bir cennettir. Böyle eşsiz güzellikte, okyanusun ortasındaki kara parçasının size ait olduğunu düşünebiliyor musunuz? Sizler için hazırladığımız listedeki isimler bu özelliğe sahiptir. Bu eşsiz coğrafi yerleri bazıları sevgililerine hediye ederken bazıları tatil mekanı olarak kullanıyor. Sizler için hazırladığımız listede ise özel bir adaya sahip olan ünlü isimleri bulacaksınız.

İşte karşınızda özel bir adaya sahip olan 10 ünlü:

10. EDDIE MUPHY

eddie muphy adası

Ünlü aktör, önceki sahibi Bahama Cay olan Paradise'ın hemen yanındaki Pearl isimli adayı satın aldı. Murphy, Pearl adasını satın aldıktan sonra, 2007 yılında Rooster Cay'ı satın aldı. Ünlü oyuncu bu lüks adayı 15 milyon dolara aldığını bildirdi. Murphy'nin yeni adası 15 dönüm arazi büyüklüğüne sahiptir.

9. NICOLAS CAGE

nicolas cage adası

Nicolas Cage, Leaf Cay ve Exumas adasının eski sahibidir. Eski olmasının sebebi ise adayı modernize ederken soyu tükenmekte olan bir Iguana türüne zarar verdiği kanısıdır. Bu durum üzerine yetkililer ünlü oyuncunun sahip olduğu adaları aldı.
 
Aktör, 2006 yılında bir ada daha satın aldı. Yeni aldığı Nassau isimli ada, Johnny Depp'in özel adasının yanında yer almaktadır. Cage, adayı 3 milyon dolara aldı. Şuan ki değeri ise 7 milyon doların üzerindedir.

8. MEL GIBSON

mel gibson adası

Mel Gibson, 2005 yılında 15 milyon dolara Mago Adasını satın aldığını duyurmuştu. Fiji'de bulunan ada, 5.400 dönümdür ve aynı zamnda Güney Pasifik'teki en büyük adalardan biridir. Bazı ünlüler sahip oldukları adaları tatil mekanlarına dönüştürürken Gibson, özel adayı sadece kendi zevkine göre düzenledi.

7. TYLER PERRY

tyler perry

Tyler Perry 2009 yılında White Bay Cay isimli bu özel adayı satın almıştı. Lüks ada 25 dönüm arazisiyle Bahamalar'da yer almaktadır. Perry adada kendine özel bir ev ve misafirleri için bungalov evleri inşa ettirmiştir. Perry ayrıca adaya spa, tenis kortu ve bir marina yaptırmayı planlıyor. Bu özel ada aslında Perry'nin ilki değil; White Bay Cay aslında Perry'nin ikinci adasıdır.

6. DAVID COPPERFIELD

david copperfield adası

David Copperfield sahip olduğu birbirinden güzel ve özel adalarla bilinir. Yıldız isim, Bahamalar'da toplamda 50 milyon dolarlık 4 özel adanın sahibidir. Bunlardan Musha Cay, sadece David'de hizmet veren özel bir adadır.
 
Copperfield'in özel adalarından birinde 4 gecelik tatil için 37.000 doları gözden çıkarmanız gerekiyor. Özel adası ise sinema ve gösterişli villaya sahiptir.

5. PAMELA ANDERSON

pamela anderson

Pamela Anderson'ın müzisyen olan eski eşi, onu tekrar kazanmak için Dubai'de bir ada satın aldı. Anderson adayı tatil beldesine dönüştürmeyi planlıyordu, ancak işler planladığı gibi olmadı.

4. TIM MCGRAW ve FAITH HILL

tim mcgrax ve faith hill

Ünlü çift Tim McGraw ve Faith Hill, Bahama adalarından biri olan Goat Cay isimli adanın sahipleridir. Çiftin adası Exumas'da; Oprah Winfrey, Michael Jordan ve Johnny Depp gibi birçok ünlünün adasına yakın yer almaktadır. Adanın fiyatı net değildir. Fakat sahip olduğu güzellikle ada oldukça maliyetli olduğunu gösteriyor.

3. SHAKIRA

shakira adası

Birçok ünlü özel adasını kendi satın almayı tercih ederken, Shakira arkadaşları ile bir araya gelerek muhteşem adayı satın aldı. Ünlü şarkıcı Roger, Alejandro Sanz ve Bonds Cay adalarında hisse sahibidir. 16 milyon dolar maliyetinde ki ada Bahamalar'da yer almaktadır. 700 dönüm arazisinde ise özel plajlar, sanat galerileri ve lüks oteller bulunmaktadır.

2. JOHNNY DEEP

johnny deep

Johnny Depp ile özel bir adada tatil yapmak birçok bayanın hayalini süsüler. Amber Heard için bu rüya gerçek. Johnny Depp'in Exumas'ta Little Hall Göleti isimli bir adası var. Karayip Korsanları'nın bir kaç sahnesi de burada çekildi. Görünüşe göre ünlü aktör adaya aşık oldu ve onu aldı.
 
Aktörün bu özel adayı 3.6 milyon dolara satın aldığı konuşuluyor. Depp adayı satın aldıktan sonra ada ile ilgili olarak “şimdiye kadar herhangi bir yerde bu kadar saf ve güzel bir yer gördüğümü hatırlamıyorum” diyerek adanın güzelliğini betimledi.

1. LEONARDO DICAPRIO

leonardo dicaprio

Leonardo DiCaprio 2005 yılında 1.750 milyon dolara özel bir ada satın aldı. Ada, Belize ve San Pedro arasında yer almaktadır ve 104 dönüm araziye sahiptir. Doğaya olan aşkıyla bilinen yıldız isim adayı halka açmayı planlıyor. Leonardo adada çevre dostu bir otel oluşturmak için Fours Seasons Hotels and Resorts ile görüşüyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özel adaya sahip 10 ünlü!
  • 25.07.2015 10:40

Özel adaya sahip 10 ünlü!

Pek çok ünlünün lüks içinde malikanelerde yaşadığını biliyoruz. Ancak herkesin a ...