maritbet girişmaritbet
Önay Garden Residence'ta neler oluyor?

Önay Garden Residence'ta neler oluyor?

Önay Grup tarafından hayata geçirilen Önay Garden Residence'tan şikayet sesleri yükseliyor. Önay Garden Residence'ta yaşamaya başlayan konut sahipleri kendilerine verilen vaatlerine yerine getirilmediğini ifade ediyor

Bir süre önce mail kutumuza düşen Önay Garden Residence sakini bir hanımefendi "3 aydır apartmanın sorunları bitmedi" diyerek başlıyor. Site aidatlarını 2 yıl süresinde 100+20 TL olacağını ancak istenen aidat tutarının 185 TL'ye yükseltildiğinden bahsediyor.

"Ev ortamında otel konforu" sloganıyla inşa edilen Önay Garden Residence, 380 konutluk bir proje. Önay Garden Residence'ın konut satma aşamasında müşterilerine "Metrobüse servis olacak ve sitede doktor yer alacak" gibi avantajlar sunduğu ancak hiç birini gerçekleştirmediği söyleniyor.
 
Önay Garden Residence sakini ismi bizde saklı bir hanımefendinin mailinde geçen bir kısmı aynen aktarmak istiyorum; "Aidatlar benden istenen 185 TL, havuz kişi başı 20 TL, spor salonu yıllık 600 TL diğer aktivitelerinden ücretini bilmiyorum bile. Yönetim yüzümü bakmıyor. Apartmanda herkes bu durumdan rahatsız ve imza toplanıyor. Ama bizlerle konuşma lütfunda bile bulunmuyorlar. Şimdiki aklım olsa Önay Garden'dan ev almazdım." 
 
Tabii ki bu durumda Önay Garden Residence yetkililerinden bilgi almadan haber yapmayacaktık. Ulaştığımız bir Önay Garden yetkilisi binanın yeni olmasından dolayı bu tür problemlerin yaşanabileceğini, aidat bedelinin 185 TL olmasına karşılık, güzel ve kaliteli bir yaşam alanı sunduklarını ifade etti.
 
"Daire iadesi alabiliriz"
 
Sözlerinin arkasında durduklarını vurgulayan yetkili doktorluk hizmeti ve metrobüs servisleri sözlerinin yerine getirileceğini belirtti. Alınan bilgilere göre; Şahısların aidatları ödemesi süreçte de tatbiki bir engel aktivite katı bir maliyet işletme için ihale yapıldı ve devredildi verilen rakamlar site sakinlerine en minimum şeklinde uygulandı.
 
Mağdur olduklarını belirten konut sahiplerinin hakkı olan hukuka başvurma yetkilerinin bulunduğunu hatırlatan Önay Garden yetkilisi, "Ayrıca bizden daire almakla akılsızlık ise, satmış olduğumuz ücretten, banka faiz oranların üzerine ilave edilerek daire iadesi alabiliriz" dedi.
 
Önay Garden Residence İletişim Bilgileri;
Telefon: 0212 853 13 13

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Önay Life Residence görücüye çıktı
  • 27.04.2016 14:58

Önay Life Residence görücüye çıktı

Önay Grup ve Tuna Ev-Ofis’in deneyimlerini birleştirerek kurdukları ÖNTU Yatırım ...

Önay Life Residence'tan daha fazla hayat sözü!
  • 23.04.2016 13:00

Önay Life Residence'tan daha fazla hayat sözü!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Önay Life Residence, müşterilerine "Daha fazla haya ...

Önay Life Residence, 27 Nisan'da tanıtılacak!
  • 14.04.2016 17:31

Önay Life Residence, 27 Nisan'da tanıtılacak!

ÖNTU, Önay Life Residence projesini 27 Nisan'da görücüye çıkaracak. ...

Önay Life Residence'ta 189 bin TL'ye!
  • 11.02.2016 14:19

Önay Life Residence'ta 189 bin TL'ye!

Önay Grup'un yeni projesi Önay Life Residence satışa çıktı. Projede daire fiyatl ...

Önay Garden Residence'ta son 25 daire! 165 bin TL'ye 1+1!
  • 10.07.2013 08:46

Önay Garden Residence'ta son 25 daire! 165 bin TL'ye 1+1!

Stüdyo dairelerin tükendiği Önay Garden Residence projesinde satılık 25 adet dai ...