maritbet girişmaritbet
Okulun içinden yol geçerse...

Okulun içinden yol geçerse...

Ordu’nun Fatsa ilçesi Kösebucağı Mahallesi'nde bulunan ilkokul ve ortaokulun bahçesinden geçen yol, öğrenciler ve velileri tedirgin ediyor.

Okul bahçesinin olmaması nedeniyle teneffüs saatlerinde yolda vakit geçiren öğrenciler, idareci ve öğretmenleri de zor durumda bırakıyor. Okul binalarının oldukça eski olduğunu belirten öğrenciler, yeni bir okul ve okul bahçesi yapılmasını istediklerini dile getirdiler. Rahatça oyun oynayamadıklarını belirten öğrenciler, “Oyun alanımızın içinden mahalle yolu geçiyor. Bazı sürücüler o kadar hızlı gidiyor ki bizler için tehlikeli oluyorlar. Oyun ortamımız maalesef bizler için müsait olmuyor. Yetkililerden bu sorunumuzun çözülmesini istiyoruz. İlla bir arkadaşımıza araba mı çarpsın? Okuldaki öğretmenlerimiz bizler için çok dikkat ediyorlar. Bizler de çok dikkat ediyoruz ama yetkililerin de bu çağrımıza kulak vermesini istiyoruz” dediler.

Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise, “Kösebucağı İlk ve Ortaokulu'na taşımalı sistemle öğrenci gelerek eğitimleri gerçekleşiyor. Mevcut binanın okul bahçesi eğitim-öğretim anlamında çok verimli bir alan teşkil etmiyor. Yolun karşısında bulunan kapatılmış belediye binası için gerekli girişimler yapıldı. Bu binanın tahsisi yapıldıktan sonra okulun önünden araçlar geçmeyecek” dedi.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Okulun içinden yol geçerse...
  • 26.02.2015 17:52

Okulun içinden yol geçerse...

Ordu’nun Fatsa ilçesi Kösebucağı Mahallesi'nde bulunan ilkokul ve ortaokulun bah ...

Çinliler bunu da yaptı! İnanamayacaksınız…
  • 15.09.2014 17:38

Çinliler bunu da yaptı! İnanamayacaksınız…

Çin'in Chongqing şehrinde, cep telefonlarını kullanarak yürüyenler için özel bir ...