maritbet girişmaritbet
ODE Yalıtım, Paydaş Paylaşım Platformu'nu kurdu!

ODE Yalıtım, Paydaş Paylaşım Platformu'nu kurdu!

ODE, ‘Paydaş Paylaşım Platformu’ ile yurt içi ve dışındaki tüm paydaşlarını aynı çatı altında buluşturuyor.

Yalıtımda dünya markası olma hedefine, odağına eğitimi alarak ilerleyen ODE, sektörde bir ilke daha imza attı. Kurduğu ‘Paydaş Paylaşım Platformu' ile yurt içi ve dışındaki tüm paydaşlarını aynı çatı altında buluşturan şirket, tüm eğitim ve seminerlerini bu platformda toplayarak, paydaşlarını geleceğe hazırlayacak. 
Yalıtım sektöründe faaliyetlerini, Türkiye'den çıkan global bir marka olma vizyonuyla sürdüren ODE Yalıtım, paydaşlarıyla birlikte büyüme hedefi doğrultusunda ‘Paydaş Paylaşım Platformu' adlı yeni bir oluşumu hayata geçirdi. Tüm eğitim ve seminerlerini bu platform çatısı altında toplayan ODE, bu sayede yalıtım sektöründeki son gelişmelerle ilgili bilgi ve uygulamaları paydaşlarıyla buluşturacak ve onları geleceğin rekabetine hazırlayacak. 

ODE'nin kurulduğu günden bu yana önceliklerinden birinin paydaş eğitimi olduğunu vurgulayan ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ceylin Akdemir, “Geçtiğimiz yıl tüm paydaşlarımıza toplam 6.000 adamXsaat eğitim verdik. Bu yıl ise bu süreyi 10.000 adamXsaate çıkarmayı hedefliyoruz. Bu nedenle tüm bu eğitim ve seminerlerimizi bir çatı altında toplamaya karar verdik. Paydaş Paylaşım Platformu adını verdiğimiz bu platformla; iç paydaşlarımız, bayilerimiz, tedarikçilerimiz ve uygulamacılarımızı tek çatı altında buluşturarak, onları geleceğe hazırlamayı, rekabette bir adım öne geçebilmelerine olanak sağlamayı hedefliyoruz” dedi. 

ODE su yalıtımında bilinci artırmaya odaklanıyor 

Bu yıl gerçekleştirecekleri seminer ve eğitimlerde, su yalıtımını merkezlerine alacaklarının altını çizen Akdemir, su yalıtımının zorunlu hale gelmesiyle, su yalıtımı ürünleri konusunda bilincin artacağına ve bunun da yalıtım pazarına olumlu yansıyacağına inandıklarını söyledi. Akdemir, “Özellikle deprem bölgelerinde koruyucu etkisi olan su yalıtımı, yüzölçümü olarak yüzde 92'si, nüfus yoğunluğu olarak ise yüzde 95'i deprem kuşağında bulunan Türkiye için hayati önem taşıyor” şeklinde konuştu.

ODE eğitim ve seminerleri 2017'de sektöre damgasını vurdu 

ODE, 2017'de de paydaşlarını unutmadı ve birçok farklı eğitim ve seminer gerçekleştirdi. ODE Yalıtım'ın gelecek vizyonunu, iş ortaklarına “Sevgi, zenginlik ve tecrübe paylaştıkça çoğalır” mottosuyla aktardığı Paydaş Toplantıları kapsamında 210 paydaş ile bir araya geldi. Diğer yandan, ODE'nin iç paydaşlarına yönelik düzenlediği II. Eğitim ve Gelişim Programı'na katılan satış ve 

pazarlama ekipleri, konusunda uzman eğitmenlerden, satış becerilerini farklı pazarlama teknikleri ile geliştirecek yenilikçi uygulamaları ve pazarlama süreçlerini iyileştiren yöntemleri dinledi. 
Su yalıtımı uygulamacılarına özel olarak düzenlenen ve su yalıtımı ürünlerinin özellikleri ile kullanım detayları hakkında teknik ve uygulamalı bilgilerin paylaşıldığı Uygulamacı Seminerleri kapsamında ise; İç Anadolu, Akdeniz, Ege ve Marmara bölgelerinden 200 su yalıtımı uygulamacısı ile bir araya gelindi. Ayrıca, sektör uzmanlarına yönelik düzenlenen Cam Yünü Seminerleri'ne katılan 200 mimar ve mühendise cam yünü ile ilgili son trendler anlatıldı.  Yurtdışı yetkili satıcılarını ve tedarikçilerine yönelik düzenlenen Yurtdışı Yetkili Satıcı Toplantıları'na katılan 30 iş ortağına ise ODE'nin 2025 vizyonu ve ihracat hedefleri aktarıldı. ODE'nin yurtiçi bayileri ile birlikte toplam 300 kişi de Eskişehir'de bulunan dev üretim üssünü ziyaret ederek, fabrikanın faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"Bina yalıtımı ile yıllık 15 milyar dolar tasarruf edebiliriz"
  • 12.01.2023 10:49

"Bina yalıtımı ile yıllık 15 milyar dolar tasarruf edebiliriz"

Türkiye’deki toplam enerji tüketiminin yaklaşık üçte birinin kullanıldığı binala ...

ODE Yalıtım, “Isı Yalıtımı Resmi Sponsoru” oldu
  • 17.10.2022 17:00

ODE Yalıtım, “Isı Yalıtımı Resmi Sponsoru” oldu

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE Yalıtım, İki ...

ODE Yalıtım’ın tüm üretim tesisleri sıfır atık belgesi aldı!
  • 25.06.2022 02:00

ODE Yalıtım’ın tüm üretim tesisleri sıfır atık belgesi aldı!

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE Yalıtım, Eski ...

ODE Yalıtım, gürültü kirliliğini "Evomineral" ile önlüyor
  • 30.04.2022 11:58

ODE Yalıtım, gürültü kirliliğini "Evomineral" ile önlüyor

Gün içinde maruz kaldığımız sesler yaşam kalitemizi düşürürken, kronik rahatsızl ...

ODE Yalıtım, yurt dışında üretim planını gündemine aldı
  • 07.02.2022 11:28

ODE Yalıtım, yurt dışında üretim planını gündemine aldı

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE Yalıtım, 2022 ...

ODE Yalıtım'ın Eskişehir kampüsüne sıfır atık ödülü!
  • 03.01.2022 10:49

ODE Yalıtım'ın Eskişehir kampüsüne sıfır atık ödülü!

ODE Yalıtım’ın çevre dostu uygulamalarıyla ön plana çıkan ve 2018 yılında “Yılın ...