maritbet girişmaritbet
Nusret, 50 milyon Euro'ya Park Hyatt Oteli devraldı

Nusret, 50 milyon Euro'ya Park Hyatt Oteli devraldı

Habertürk'ten Alper Öcal'ın haberine göre Nusret, Doğuş Holding'e ait olan Park Hyatt otelini 50 milyon Euro ücretle devraldı.

Salt Bea (Et tuzlama) hareketiyle dünyaca üne kavuşan ve Miami, Dubai, New York merkezli et rrestoranların sahibi olan Nusret Gökçe, hali hazırda ortağı olduğu Ferit Şahenk'ten Park Hyatt Oteli'ni 50 milyon Euro bedelle devraldı.

Kariyerine kasap çırağı olarak başlayan daha sonra ortaklık yaptığı FeritŞahenk'in desteğiyle ilk et restoranını açan Nusret Gökçe yatırımlarını turizm sektörüyle genişletmeye devam ediyor.

Habertürk'ten Alper Öcal'ın haberine göre Nusret, daha önce Ferit Şahenk'in sahip olduğu Doğuş Holding'e ait olan Park Hyatt Oteli'ni 50 milyon Euro ücretle devraldı.

Sosyal medyada dünyaca büyük üne kavuşmasını sağlayan 'Salt Bae' hareketiyle dünyanın en tanınan et restoran zincirinin sahibi Nusret, İstanbul'un en lüks otellerinden biri olan Park Hyatt'ı 50 bin lira sermaye ile geçtiğimiz şubat ayında kurduğu turizm şirketinin bünyesine kattı.

Nusret Gökçe'nin satın aldığı ArenaOtelLokanta ve Eğlence Yerleri, Doğuş Grubu'na ait. Bu firma çatısı altında D Otel Göcek ve Reina gibi işletmeler de bulunuyor fakat satış işlemi tamamen sona ermeden önce bu işletmeler Arena Turizm'in bünyesinden ayrılacak. Yani NusretGökçe sadece Park Hyatt Oteli satın almış oldu.

10 gün içinde gerçekleşecek

Nusret Turizm Yatırım AŞ'nin Operasyon Sorumlusu Ahmet Kılıç turizm şirketinin bir ay önce kurulduğunu söyledi. Kılıç, “Nusret Bey artık otelciliğe giriş yaptı. Otelin satın alınması için Doğuş Grubu ile 50 milyon euroya anlaşıldı. Satış işlemi 10 gün içerisinde gerçekleşecek” diye konuştu.

Rekabet Kurulu'nun açıklamasına şu ifadelere yer verildi

Doğuş Holding A.Ş.'nin kontrolünde bulunan Arena Otel Lokanta ve Eğlence Yerleri İşl. ve Tur. Yatırımları A.Ş. aktifinde yer alan ve “Park Hyatt” adı altında Hyatt International LLC tarafından işletilmekte olan gayrimenkul ve sair kısım ilavelerin ve Arena Otel Lokanta ve Eğlence Yerleri İşl. ve Tur. Yatırımları A.Ş.'nin tüm paylarının Nusret Turizm Yatırım A.Ş. tarafından devralınması işlemine izin verildi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz