maritbet girişmaritbet
Neo Florida Palms projesinde yaşam başladı!

Neo Florida Palms projesinde yaşam başladı!

Amerika'da yaşama hayali kuran ve yatırım yapmak isteyenler tarafından ilgi gören Neo Florida Palms projesinin ilk etabında yaşam başlıyor.

Neo Florida Homes'un Orlando projesi “Neo Golden Palms” Amerika'da farklı bir yaşam hayali kuran ve yatırım yapmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 2016 yılında başlayan projenin 1. fazı tamamlandı ve yaşam başladı. 

Finansal ve yasal birçok güvence de sunan proje, 400.000 USD'den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Her bir evin kendisine ait havuzu ve bahçesi bulunuyor. Projede 5 farklı ev modeli Sunset Palm (4 Oda), Silver Palm (6 Oda), Emerald Palm (7 Oda), Emerald Palm (8 Oda), Diamond Palm (9 Oda) isimleriyle yer alıyor. 

Projede yer alan Club House Ağustos 2017'de tamamlandı ve bu Club House'da büyük bir havuz, spor salonu, lounge alanı, concierge servisi ve bir köpek parkı bulunuyor.   

Tatil cenneti Florida'nın merkezinde bulunan Orlando, yıl boyu güneşli olan havası, sunduğu sonsuz aktiviteler ve yatırım değeri yüksek bir şehir olmasıyla dikkat çekiyor. Amerika'da yaşam kalitesi en yüksek yerlerden biri olarak anılan bu şehir, eğitimdeki başarısı, çeşitli spor kulüpleri tarafından gençlere sunulan bursları ve düşük suç oranı ile son yıllarda kendi başına bir marka haline geldi. Disneyland başta olmak üzere çeşitli eğlence ve tema parkları, alışveriş merkezleri, outlet'leri, sayısız café ve restoranları ile Orlando yılda yaklaşık 70 milyon turist ağırlıyor. Florida'daki merkezi lokasyonu sayesinde ise, ziyaretçilere yaklaşık birer saat uzaklıklardaki bembeyaz plajlarda deniz ve güneşin keyfini sürme imkanı sağlıyor. 

Mükemmel bir yatırım fırsatı sunan Neo Golden Palm projesi, Orlando'da çok avantajlı bir lokasyona sahip. Disneyland'a 10, Premium Outlet Mall'a 15, Convention Center ve Seaworld'e 20, Universal Studios'a 25 ve Orlando Havaalanı'na sadece 30 dakikalık mesafede… Ayrıca Shingle Creek Doğal Parkına bitişik konumu sayesinde ev sahiplerine doğa ile iç içe bir yaşam olanağı sunuyor.

Her türlü ev ve site konforuna sahip Neo Golden Palms, kısa dönem kiralamaya uygun kat planları ve kaliteli mobilya seçenekleri sunan; ev sahiplerinin çoğunluğunun Türk olduğu güvenlikli bir sitede mülk sahibi olma imkânı sunuyor. Ev sahipleri tüm ihtiyaç duyulan servislere Neo Florida Homes aracılığı ile ulaşabildiği gibi; sunulan mobilya paketleri ile evlerini keyifle dekore etme imkanı da buluyor. Ev sahipleri evlerinde konaklama yapmadığı zamanlarda özel mülk yönetim firması ile işbirliği yaparak yatırımlarını daha karlı bir hale getirebiliyor. Mülk yönetim firması anlaşılan süre içinde evin tüm sorumluluğunu alıyor ve kısa dönem kiralamaları organize ediyor. 

Neo Yapı, tam 15 yıldır kaliteli ve yenilikçi yaşam alanları yaratıyor. İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok tecrübeli bir yapıya sahip olan Neo Yapı'nın ardında, 45 yıllık bir bilgi birikimi, deneyim ve pek çok firma bulunuyor. Neo Yapı'nın bugüne kadar gerçekleştirdiği başlıca projeler arasında Neo Vista, Neo Çarşı, Neo Yaşam, Neo Park, Neo Garden, Neo Studio, Neo Gölpark ve Neo Bolluca projeleri bulunuyor. 
Neo Yapı, şimdi de büyük bir projeyle varlığını sağlamlaştırıyor. Amerika'da kurduğu ortaklık projesi ile Florida eyaletinde de ses getiren projelere imza atmaya hazırlanıyor. Bu projelerin ilki Orlando'da hayata geçirilen Neo Golden Palms…

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Neo Florida Palms projesinde yaşam başladı!
  • 23.08.2017 16:18

Neo Florida Palms projesinde yaşam başladı!

Amerika'da yaşama hayali kuran ve yatırım yapmak isteyenler tarafından ilgi göre ...