maritbet girişmaritbet
Natalia Vodianova 10 yıldır yaşadığı evi satıyor

Natalia Vodianova 10 yıldır yaşadığı evi satıyor

Moda dünyasında "süper nova" adıyla tanınan Natalia Vodianova yaklaşık 10 yıldır yaşadığı evini satışa çıkarıyor.

Londra'nın güneyindeki Batı Sussex'te bulunan bu evi Vodianova o zamanlar evli olduğu Justin Portman ile birlikte satın almıştı. Rus model, 2005'te aldığı evini 3 milyon sterline satışa sundu. Çift burada üç çocukları ile birlikte yaşıyordu. Natalia Vodianova, İngiltere'nin en zengin  22'nci en zengin adamı olarak bilinen Justin Portman ile 2002 yılında Rusya'nın St. Petersburg kentinde evlenmişti. Vodianova Portman'ın Londra, New York ve Uruguay'da da evleri vardı.

Natalia Vodianova evi

Natalia Vodianova'nın satışa çıkardığı ev eskiden değirmen olan bir binada inşa edilmiş.

Natalia Vodianova evi

Ahşap ağırlıklı işçiliğiyle dikkat çeken bu  yapının hem açık hem de kapalı yüzme havuzu var. Ve birinden çıkıp diğerine girebilmek mümkün.

Natalia Vodianova evi

Vodianova'nın satışa çıkardığı ev Rother Nehri'nin yakınında. Ve oört bir yanı tavandan tabana camlarla kaplı olan bu veranadan nehri seyretmek ya a sanki nehrin üstünde yaşıyormuş gibi hissetmek mümkün.

Natalia Vodianova evi

Evin ana yapısında bulunan yatak odasında açık bir de banyo yer alıyor.

Natalia Vodianova evi

Evin banyosu da farklı bir şekilde tasarlanmış.

Natalia Vodianova evi

Bu da güneş odası. Hem pencereden hem de tavanın bir bölümünden güneş alıyor.

Natalia Vodianova

Natalia Vodianova, Rusya'nın Nizhniy Novgorod kentinde 1982 yılında dünyaya geldi. Pek de kolay olmayan bir çocukluk geçirdi. Annesi ve babası ayrılınca geçinemedikleri için dedesinin evine taşınmak zorunda kaldılar. Vodianova, kentin en yoksul bölgelerinden birinde yaşıyordu ailesiyle birlikte. İki üvey kardeşine ve annesine destek olmak için elinden geleni yaptı.

Bir dönem sokaklarda meyve sattı. Sonra kendi tezgahına sahip oldu ve orada satış yapmaya başladı. Vodianova annesi Larissa ile birlikte çalışıyordu. şte böyle günlerden birinde henüz 15 yaşındayken bir model ajanı tarafından keşfedildi. Meyve tezgahının ardından çıktı ve Moskova ardından Paris, Londra gibi kentlerde podyumlara çıkmaya başladı.

Natalia Vodianova evi

Vodianova, 2002 yılında St. Petersburg'da Lord unvanlı İngiliz emlak kralı Justin Portman ile evlendi. 2011'de boşanan çiftin Lucas Alexander ve Viktor adlı iki oğlu ile Neva adında bir kızı var.

Natalia Vodianova, bir süredir işadamı Bernard Arnault'nun oğlu ve “Louis Vuitton” modaevinin de İletişim Müdürü olan Antoine Arnault ile birlikte. Ondan da Maxim adında bir oğlu var.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Natalia Vodianova 10 yıldır yaşadığı evi satıyor
  • 10.09.2015 14:16

Natalia Vodianova 10 yıldır yaşadığı evi satıyor

Moda dünyasında "süper nova" adıyla tanınan Natalia Vodianova yaklaşık 10 yıldır ...