maritbet girişmaritbet
Narven Bolu Termal Kasaba'da tapular teslim edildi

Narven Bolu Termal Kasaba'da tapular teslim edildi

Fiyatların 9 bin liradan başladığı Narven Devre Rezidans projesinde ilk bölümün tapuları teslim edildi.

Erpiliç'in ortakları arasında yer aldığı Narven Termal Tatil Kasabası projesi, yeşil cenneti Bolu'da inşa ediliyor. Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin mimarı Tuncay Çavdar tarafından tasarlanan dev proje 250 milyon dolarlık yatırım değerine sahip.

Devre rezidansların yanı sıra 5 yıldızlı otel ve kongre merkezinin de bulunacağı Narven Tatil Kasabası'nda fiyatlar 9 bin liradan başlayıp 25 bin liraya kadar yükseliyor. Toplantı sırasında önemli açıklamalarda bulunan Narven İcra Kurulu Üyesi Halit Yıldız, proje hakkında çarpıcı detaylar aktardı. İşte Yıldız'ın açıklamaları…

narven bolu projesinin ortakları ve yönetim kurulu

Narven basın toplantısına Necip Çarıkcı, Halit Yıldız ve Serdar Yıldız katıldı...

Narven'in maliyeti 250 milyon dolar

“Yaklaşık 6-7 yıllık çalışmanın sonucunda bu aşamadayız. İlk arazi çalışmalarımız 2009'da başladı ve 2014 sonunda inşaatın startını verdik. Termal proje ancak bir kasaba konseptinde geliştirdik. Narven'in toplam yatırım maliyeti 250 milyon dolar. Şu ana kadar 50 milyon dolar civarında yatırdık. Proje toplam 3 etaptan oluşuyor. İlk etap Yedigöller etabı olarak yükseliyor”

narven bolu projesinin tapu teslim töreni

Bolu Narven projesinde ilk tapular teslim edildi...

Kendine ait kuyuları var

“Bizim termal suyumuz iki kaynaktan. Karacaköy su kaynağımız var. Ancak projeden 1.5 kilometre uzaklıkta kendi kuyumuz var. Derinliği 950 metre olarak belirlendi. Sıcaklıklar doğrudan insanın girebileceği su olduğu için çok faydalı. Yolda su soğur mu diye sorular var. Termal borularla gelecek olan su, 10 kilometrede bir derece soğur. Proje ortaklarımızdan birisi Erpiliç, Bolu'nun önde gelen sanayicilerden Çarıkcı Grup”

narven termal kasaba projesini ziyaret eden basın mensupları

Ankara ve İstanbul medyası, Narven'e yoğun ilgi gösterdi...

Narven'e özel Bolu'ya 12 metre genişlikte yol

“Narven Kasaba projesine gelirken ulaşım sıkıntıları var ancak 12 metre genişliğinde direk projeye bağlanan bir yol olacak. Öte yandan devlet büyükleri de, yeni yol yatırımlarının müjdesini verdi. Yedigöller etabı 2019 sonunda bitecek”

Narven Bolu'da fiyatlar 9 bin liradan başlıyor

“Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve villalar bulunuyor. Kendi içlerinde yaz, kış, bahar ve sömestr dönemi olarak ayrılıyor. Sömestr ve yaz tatilleri çok yoğun. Narven Kasaba'da bir haftalık hisseli gayrimenkul fiyatları 9 bin liradan başlayıp 25 bin liraya kadar çıkıyor”

bolu narven tatil köyü projesinin inşaatı

Narven Termal Kasaba projesinin ilk bölümünde inşaatın sonuna gelindi...

Yabancılara özel proje

“Özellikle Abant başta olmak üzere bu bölge yabancılardan ilgi görüyor. Biz de Narven'de yabancılara birkaç tam satış yaptık. Arazimiz 450 bin metrekare. Bu arsanın 100 bin metrekarelik bölümünde yabancılara özel bir proje yapacağız”

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Narven Bolu Termal Kasaba'da tapular teslim edildi
  • 14.09.2015 15:51

Narven Bolu Termal Kasaba'da tapular teslim edildi

Fiyatların 9 bin liradan başladığı Narven Devre Rezidans projesinde ilk bölümün ...