maritbet girişmaritbet
Muzaffer Kuşhan, kapatılan zayıflama kliniğinin adını hotel olarak değiştirip yeniden açtı!

Muzaffer Kuşhan, kapatılan zayıflama kliniğinin adını hotel olarak değiştirip yeniden açtı!

Muzaffer Kuşhan, Dila Kurt'un ölümüne neden olan zayıflama kliniğinin adını hotel olarak değiştirip yeniden açtı. Ama insanı ölüme götürebilecek ihmaller zinciri aynıydı

 

Türkiye'de insan hayatının ne kadar ucuz olduğu bir kez daha ortaya çıktı. İhmalleri yüzünden insanları ölüme sürükleyenler, kısa süre sonra hiçbirşey olmamış gibi hayatlarına devam ederken, olan ölene oluyor. Bunun en son örneği ise ünlüleri zayıflatmasıyla şöhreti yakalayan Dr. Muzaffer Kuşhan oldu. 2008'de Kuşhan'ın İstanbul Polonezköy'deki zayıflama kliniğine giden Mimar Sinan Üniversitesi öğrencisi 19 yaşındaki Dila Kurt, 45 günde 15 kilo vermiş; ancak 7 Eylül'de klinikte kalp krizi geçirerek ölmüştü.
 
SADECE TABELA DEĞİŞTİ 
Adli Tıp Kurumu, Dila'nın ölümünde, 'geçmişte kalp krizi geçirmiş hastanın aşırı kilo kaybı nedeni ile bu krizin tetiklenmiş olabileceği' belirtiliyordu. Dila Kurt'un ölümünün ardından ruhsatı olmadığı gerekçesiyle zayıflama kliniğinin kapısına kilit vurulmuş ve Doktor Muzaffer Kuşhan, hakkında sadece 15 günlük meslekten men cezası verilmişti. Ancak Kuşhan'ın tüm bu yaşananlardan ders almadığı ortaya çıktı. Muzaffer Kuşhan, zayıflama kliniğinin adını Dr. Kuşhan Hotel olarak değiştirip, 14 Nisan'dan bu yana tekrar çalışmaya başladı. 
 
BİRŞEY OLMAZ MANTIĞI! 
Telefonla aradığımız hotel yetkilileri, şeker ve kalp hastası olduğumuzu söylememize rağmen, bizi zayıflama hoteline kabul etti. Hotelde doktorun olup olmadığını sorduğumuzda ise, aldığımız yanıt şaşırtıcıydı: "Biz burada sağlık hizmeti vermiyoruz. Hotelde devamlı bir doktorumuz yok. Doktora gerek de kalmıyor. Birşey olmaz, biz sizi zayıflatırız." Sağlık raporlarımızı getirmememize gerek olup olmadığını sorduğumuzda ise, "Gerek yok. Günde 2 kere orman yürüyüşü ve toplu jimnastik yapacaksınız. Günlük 1800 kalıri yakıp tığ gibi olacaksınız" cevabı yeni ölümleri davet eder cinstendi. 
 
HAFTALIK ÜCRET 700 EURO
Kişiye özel diyet mönüsünün bulunmadığı, yani şeker hastası da böbrek hastası da olsanız herkesin aynı mönünün verildiği Kuşhan Hotel'de zayıflamak için kesenizin ağzını açmanız gerekiyor. Bir haftalık zayıflama seansının ücreti 700 euro... Ve parayı peşin olarak vermek gerekiyor. 
 
VİCDANI RAHATMIŞ
Dila Kurt'un ölümüyle ilgili vicdanın rahat olduğunu söyleyen Muzaffer Kuşhan, "Vicdanım o kadar rahat ki aklınız hayaliniz durur" demişti. 
 
UZMAN GÖRÜŞÜ
MedicalPark Beslenme ve Diyet Uzmanı Gizem Keservuran: Günde 1800 kalori yakmak; kilo verme sürecinde olan hareketsiz yaşayan 165 cm boyunda 28 yaşında bir kadın için fazlayken, düzenli egzersiz yapan yetişkin bir erkek için yeterli enerjiyi içeren oldukça uygun bir diyet olacaktır. Düzenli egzersiz yapan bir birey 1800 kkal'lik beslenme planı ile kilo verebilir ancak hareketsiz yaşayan bir birey aksine miktarda kalori ile kilo alabilir. Sağlıklı farklı bir birey ise bu enerji değeri ile kilosunu koruyarak yaşamına devam edebilir. Önemli olan; 1800 kkal diyet ile zayıflayın demek yerine diyeti kimin tüketeceğini belirlemek. 
 
 
RAHŞAN GÜL/Takvim

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Muzaffer Kuşhan, kapatılan zayıflama kliniğinin adını hotel olarak değiştirip yeniden açtı!
  • 12.09.2012 10:18

Muzaffer Kuşhan, kapatılan zayıflama kliniğinin adını hotel olarak değiştirip yeniden açtı!

Muzaffer Kuşhan, Dila Kurt'un ölümüne neden olan zayıflama kliniğinin adını hote ...