maritbet girişmaritbet
Muhammet Balta istifa etti

Muhammet Balta istifa etti

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Balta, AK Parti'den 25. dönem Trabzon milletvekili aday adayı olmak için bakan yardımcılığı görevinden istifa ett

Yeni bir hizmet  yarışına başladığını vurgulayan Balta, "Öncelikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile ilgili bakanlarımızın tensipleriyle milletime hizmet etme şerefine kavuştum. Bu vesile ile kendilerine teşekkürü bir borç biliyorum" ifadesini kullandı.

Balta, Türkiye'de, çağdaş normlara uygun, yaşanabilir şehirler, beldeler, köyler ve yaylalar oluşması için uğraştıklarını anlatarak, açıklamasında, "Şimdi Cenab-ı Hak nasip eder, milletimiz teveccüh gösterirse, milletvekili olarak milletime ve şehrime hizmet etmek arzusundayım" ifadesine yer verdi.

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde 1966 yılında doğan evli ve iki çocuk babası Balta, 1988 yılında Hacettepe Üniversitesi Maden Fakültesi'nden maden mühendisi olarak mezun oldu.

Vakfıkebir'den 1999 yılında Trabzon İl Genel Meclis üyesi seçilen Balta, 2007 yılında İl Genel Meclisi Başkanlığına seçildi. Aynı yıl AK Parti Trabzon İl Başkanı olan Balta, 61. ve 62. hükumetlerde Çevre Şehircilik Bakan Yardımcılığı görevine getirildi.  

AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Muhammet Balta istifa etti
  • 09.02.2015 16:36

Muhammet Balta istifa etti

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Balta, AK Parti'den 25. dönem Trabzon mille ...