maritbet girişmaritbet
Milyarder işadamı köpek dostu malikaneyi satıyor

Milyarder işadamı köpek dostu malikaneyi satıyor

ABD ’de milyarder işadamı David Duffield’ın, içinde köpeklere özel spa, havuz, manikür odası gibi özel alanlar bulunan malikânesi alıcısını bekliyor.

ABD'li milyarder David Duffield'ın malikânesi köpekler için satışa çıkarıldı. Wall Street Journal gazetesindeki habere göre Kaliforniya eyaletindeki Alamo kasabasında bulunan malikâne için 39 milyon dolar (yaklaşık 116 milyon TL) isteniyor. Yazılım şirketleri bulunan ve Forbes dergisinin dünyanın en zenginleri listesinde yer alan Duffield, malikânesini köpekleri için özel tasarlatmıştı. 20 dönüm üzerine kurulu olan malikânede köpeklere özel spa, yıkanma merkezi, yüzme alanı, ses geçirmez salonlar ve manikür odaları bile bulunuyor. Bunların yanı sıra köpeklerin rahat koşturabilmesi için özel yapım alanların yer aldığı malikâne ABD basını tarafından 'köpek cenneti' olarak anılıyor.

SAHİPSİZ KÖPEKLERE 300 MİLYON $...

David ve Cherly Duffield'ın malikânenin satışıyla elde edilecek geliri de kendilerinin kurduğu Maddie Kurumu'na aktaracakları öğrenildi. Çift, sahipsiz köpekler için çalışmalar yürüten kurumlarını 1997'de ölen köpekleri Maddie'nin adına faaliyete geçirmişti. Çiftin Maddie Kurumu'na şimdiye kadar 300 milyon dolar aktardığı biliniyor. Köpek Cenneti isimli malikânede dört ayaklıların dışında çocuklar için de birçok özel alan bulunuyor. 14 koltuklu sinema salonu, özel kaydıraklı yüzme havuzları, ağaç evleri de bulunan malikânenin kısa süre içinde satılması bekleniyor. Kişisel serveti 4.4 milyar dolar olan 75 yaşındaki David Duffield'ın çok sayıdaki köpeğinin dışında 7'si evlatlık olmak üzere 10 çocuğu bulunuyor.

Sabah

Yorum Yaz