maritbet girişmaritbet
Memet Ali Alabora’nın Mi Minör'ü 1 Aralık’ta KüçükÇiftlik Park’ta!

Memet Ali Alabora’nın Mi Minör'ü 1 Aralık’ta KüçükÇiftlik Park’ta!

İzleyenlerin oyuncu, oyuncuların izleyici olacağı eşsiz bir tiyatro deneyimine hazır olun! Yönetmenliğini Memet Ali Alabora’nın yaptığı, Mi Minör 1 Aralık’ta KüçükÇiftlik Park’ta

 

izi olağan dışı bir ülkenin vatandaşı olmaya davet ediyoruz! Elbette birkaç saatliğine… Bu ülke öyle bir ülke ki, parasını ödeyip düşünce özgürlüğü satın alabilir, bedeline karşılık mevsimi bile değiştirebilirsiniz! Burası Pinima. Hoşgeldiniz!
 
“Dünyanın kendine özgür tek ülkesi” Pinima'da geçen Mi Minör, özel bir deneyim yaşatacak! Meltem Arıkan'ın yazdığı, Memet Ali Alabora'nın yönettiği Mi Minör, 1, 2, 5, 9 Aralık'ta KüçükÇiftlik Park'ta sahnelenecek. 
 
Pinima adlı “Kendine Özgü Bir Ülke”de geçen Mi Minör, seyircinin oyuncu, oyuncunun kimi zaman seyirci olduğu farklı bir oyun olacak. Demokrasiyle yönetilen bir ülkenin meydanında geçen oyunda başta Memet Ali Alabora, Pınar Öğün, Can Kahraman, Sennur Nogaylar, Fuat Onan olmak üzere 16 kişilik bir ekip yer alıyor.
 
Düşünce özgürlüğü mü istiyorsunuz? Satın alın!
Demokrasiyle yönetilen ülkede iki parti var ve iki partinin de başkanı aynı. Her şeye başkanın karar verdiği Pinima'da halkın iradesi ve başkanın onayıyla mevsimler bile değiştirilebilir! Düşünmeye gerek olmayan ülkede isteyen düşünce özgürlü satın alabilir. Kadınların kendi aralarında, erkeklerin kendi aralarında özgür olduğu bir ülke Pinima. 
 
Tiz sesleri yasaklanmış bir piyanist ve onun ekibi, sosyal medyayı kullanarak ülkede yaşananları tüm dünyaya canlı olarak duyuracak. Mi Minör oynandığı anda dünyanın her yerinden canlı olarak takip edilebilecek ve farklı ülkelerden dijital oyuncular ve dijital seyirciler de oyuna katılabilecek.
 
Oyuna gelirken akıllı telefonlarınızı yanınızda getirin!
Mi Minör'ü seyretmeye gelenler isterse seyirci kalmayı, isterse oyuna katılmayı seçebilecek. Oyuna gelirken cep telefonlarınızı yanınıza almayı unutmayın. Zira ihtiyacınız olacak! Neden ihtiyacınız olacağını ise oyunda göreceksiniz. Küçük bir ipucu: Bu oyunda yeni medya araçları ve tiyatro ilk defa bir araya gelecek. Ustream, Twitter ve Facebook'ta kendi içeriğinizi oluşturacaksınız. Oyunun içinde yeni bir oyun başlatacak, başrole siz geçeceksiniz.
 
Mi Minör tarihleri:
1 Aralık 2012 Cumartesi, 21.00 (PRÖMİYER)
2 Aralık 2012 Pazar, 18.00
5 Aralık 2012 Çarşamba, 21.00
9 Aralık 2012 Pazar, 18.00
KüçükÇiftlik Park / Çadır, Maçka
 
KüçükÇiftlik Park Hakkında:
17. yüzyıldan bu yana çeşitli etkinlikler için kullanılan alan, şehrin ilk çağdaş tiyatro salonuna ev sahipliği yapmıştır. Kanuni Sultan Süleyman'ın izniyle Bektaşi Karaabalı Mehmet Baba'nın ismini alarak 'Karaabalı Mesiresi' olmuş ve İstanbul'un en büyük "bayram yeri" olarak anılmıştır. 1950 yılında, Zeki Müren'in İstanbul'da ilk sahne aldığı mekan olan KüçükÇiftlik Gazinosu kurulmuş, ardından aynı alan, KüçükÇiftlik Lunaparkı hizmete sokularak dönemin eğlence hayatında önemli bir yer edinmiştir. 2011 yılında lunapark kaldırılmış ve KüçükÇiftlik Park İstanbul'un kalbinde sanat, kültür ve eğlence merkezi olarak hizmet vermeye başlamıştır. Bugün, Tony Bennett, Pitbull, Chris De Burgh, Elton John, Scorpions, Cranberries, Iron Maiden, Deep Purple, Duran Duran, David Guetta gibi dünyaca ünlü isimlere ev sahipliği yapan KüçükÇiftlik Park, "Sonisphere'' ve "Hi-Voltage" gibi büyük rock etkinlikleriyle de on binlerce kişiyi ağırlamaktadır. Türkiye'nin en büyük sahnesinin yanında KüçükÇiftlik Park, dünyada sadece 11 etkinlik alanında bulunan, her noktaya yüksek ses kalitesi sağlayan K1 Ses Sistemi'ne sahiptir. KüçükÇiftlik Park, yaz sezonunda 9352 metrekarelik kullanım alanına sahiptir. 17 bin kişi kapasiteli alanının 2350 metrekarelik çim alanı da bulunmaktadır. KüçükÇiftlik Park, çevre koruma alanında yaptığı yatırımlarla, yoğun enerji tüketen eğlence sektörünün de bu konuda yapabileceği işler olduğunu gösteriyor. KüçükÇiftlik Park, solar aydınlatma, gri su geri kazanım, atık ayrıştırması sistemlerine sahiptir ve geri dönüşümlü promosyon malzemeleri kullanmaktadır.
www.kucukciftlikpark.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"Kiralar 3'te 1 oranında ödenmeli"
  • 22.08.2020 09:47

"Kiralar 3'te 1 oranında ödenmeli"

Oyuncu Behzat Uygur, pandemide olumsuz etkilenen tiyatrolara destek istedi: 3’te ...

Scorpions'ın yatı Ağaoğlu'ndan!
  • 14.07.2016 08:47

Scorpions'ın yatı Ağaoğlu'ndan!

Ali Ağaoğlu, ünlü rock grubu Scorpions'a yatını tahsis etti. ...

Elton John, Kalifornia'da 34 milyon dolara malikane aldı
  • 27.10.2015 08:52

Elton John, Kalifornia'da 34 milyon dolara malikane aldı

Sir Elton John ve eşi David Furnish, Kaliforniya’dan 34 milyon dolara villa satı ...

Deep Purple'ın konseri için nerede özel sahne kuruldu?
  • 25.05.2014 08:46

Deep Purple'ın konseri için nerede özel sahne kuruldu?

Dünyaca ünlü rock grubu Deep Purple, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ko ...

Lana Del Rey’i İstanbul konserinde 15 bin kişi izledi!
  • 22.09.2013 11:19

Lana Del Rey’i İstanbul konserinde 15 bin kişi izledi!

Uzun süren bekleyişin ardından KüçükÇiftlik Park’ta sahne alan Amerikalı sanatçı ...

Lana Del Rey, 20 Eylül'de Küçükçiftlik Park'ta konser verecek
  • 07.09.2013 09:26

Lana Del Rey, 20 Eylül'de Küçükçiftlik Park'ta konser verecek

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Lana Del Rey, 20 Eylül'de Küçükçiftlik Park'ta ko ...