maritbet girişmaritbet
Mehmet Özhaseki'den gençlere büyük müjde!

Mehmet Özhaseki'den gençlere büyük müjde!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Ankara’da okuyan öğrencilere müjde verdi.

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Ankara'da okuyan öğrencilere otobüs fiyatlarında %50 indirim müjdesi verdi. Gençlere yönelik birçok projesi olan ve öğrencilerin Ankara'da daha iyi şartlarda eğitim almasını sağlayan Özhaseki'nin 3Ç ve uyanık kütüphaneler projesi de gençler arasında büyük heyecan oluşturuyor.

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, başkent için hazırladığı projelerle Ankara'nın ekonomik ve kültürel anlamda dünya başkentleri arasına gireceğinin altını her platformda çiziyor. Gençlere ve öğrencilere de ayrı bir önem veren Özhaseki son olarak Ankara'da okuyan öğrencilere bilet fiyatlarında %50 indirim yapacağını duyurdu. Gençler arasında büyük heyecanla karşılanan bu müjdenin yanı sıra Özhaseki'nin projeleri arasında üç Ç ve uyanık kütüphaneler projeleri de büyük bir heyecanla karşılandı.

UYANIK KÜTÜPHANELER…

Özhaseki'nin bu projesiyle Öğrencilerin istedikleri saatte gidip ders çalışabilecekleri kütüphaneler yapacaklarını vurgulayan Özhaseki, "Bunların yerini tespit ettik. İlk etapta yapacağımız 10 tane kütüphane 7 gün 24 saat açık olacak.

ÇAY, ÇORBA, ÇAMAŞIR MODELİ

Sosyal projeler kapsamında öğrencilere ve gençlere yönelik hazırlanan bir diğer projenin de 3Ç modeli olduğuna dikkat çeken Özhaseki, "Çay, çorba çamaşır. Okul bölgelerinde özellikle de girişlerde, çocukların okula geldiğinde bir kupa içerisinde çorba içebilecekleri bir imkan. Çamaşırını teslim edip okuldan çıktığında tertemiz alıp götürebileceği bir ortam. Bunu da iş başına geldikten sonra birinci yılda uygulayacağımız çok ciddi bir iş" diye konuştu.

  • Etiketler:

Yorum Yaz