maritbet girişmaritbet
Mehmet Aslan'ın istemeden 50 dairesi oldu!

Mehmet Aslan'ın istemeden 50 dairesi oldu!

Maksim’in sahibi Fahrettin Aslan’ın oğlu Mehmet Aslan, doğal taş sektöründe büyümeye niyetli...

 

Maksim'in sahibi Fahrettin Aslan'ın oğlu Mehmet Aslan, doğal taş sektöründe ‘kontrollü' büyüyor. Hindistan'da fabrika alan Aslan, yurtdışındaki üretim tesislerinin sayısını artıracak.
 
Mehmet Aslan; " Çocukluk arkadaşım Altuğ Leblebici ile birlikte dekoratif doğal taş ticareti yapıyoruz. Mermer, granit, quartz, bazalt, kum taşı. Taş ve kesimiyle ilgili teknolojiyi biz getiriyoruz. İşler büyüyor. Kuveyt Saray'ının, Karaçi'deki Amerikan konsolosluğunun taşını biz verdik. Rahmetli peder için gayrimenkul işinin ayrı bir yeri vardı. Ama inşaatçılık çok riskli bir iş. Yanına bunu koyduk. Dünyada inşaat olduğu sürece taş kullanılacak.  Hindistan'da Kuveytli ortağımızla kurduğumuz mermer blok kesim fabrikamız var. Sektörde büyüyoruz. Yakın coğrafyada fabrika açmayı planladığımız ülkeler var. 2008'de bu sektörde 80'e yakın firma battı. Allah'tan biz Altuğ'la hissedip stoklarımızı çok yüksek tutmadık o dönemde. Alem Doğaltaş kontrollü büyüyor" dedi.
 
Çeşitle yerlerde mülkleri ve arazilerim olduğunu söyleyen Mehmet Aslan, Caddebostan'da Migros'a, Burger King'e kiraladıkları yerler olduğunu belirtti. Aslan sözlerine şöyle devam etti; "Gayrimenkul alıp kiraya veriyoruz çoğunlukla. Kira geliri doğru lokasyonları seçtiğinizde kriz dönemlerinde bütün ticari işlerinizin sigortası gibidir"
 
İstemeden 50 dairesi olduğunu söyleyen Aslan; "Sektörde bu yılbaşından itibaren gördüğümüz bir şey var. İnşaat şirketlerine taş veriyoruz, ödemeye sıkışıyor onun yerine ev teklif ediyorlar. Bir tür barter gibi. Ödeme yerine daire teklif ediliyor, mecburi barter diyelim. Kast ettiğiniz evler taşların ödemesi yerine verildi. Bu şekilde 50 daire geldi. Satacağız o evleri...Bu demirciye de oluyor. PVC'sine de oluyor" dedi.
 
İnternetajans.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mehmet Aslan’dan Yunan adaları çıkışı...
  • 17.07.2015 10:01

Mehmet Aslan’dan Yunan adaları çıkışı...

Mehmet Aslan neden Yunan adalarına gitmediğini açıkladı. ...

Mehmet Aslan, Caddebostan'a ne yapıyor?
  • 25.04.2015 17:34

Mehmet Aslan, Caddebostan'a ne yapıyor?

İstanbul Anadolu yakasında bulunan Caddebostan sahilinde dev bir proje başlıyor. ...

Mehmet Aslan'ın istemeden 50 dairesi oldu!
  • 08.10.2012 14:02

Mehmet Aslan'ın istemeden 50 dairesi oldu!

Maksim’in sahibi Fahrettin Aslan’ın oğlu Mehmet Aslan, doğal taş sektöründe büyü ...

Arsa alırken dikkat edilmesi gereken bilgiler!
  • 17.12.2011 13:32

Arsa alırken dikkat edilmesi gereken bilgiler!

Arsa, her zaman en çok rağbet gören yatırım araçları içindeki seçeneklerin başın ...