maritbet girişmaritbet
Marina Plus Bayramoğlu'nda ilk etap teslimleri başlıyor

Marina Plus Bayramoğlu'nda ilk etap teslimleri başlıyor

Bermen Yapı tarafından İstanbul'un yeni yatırım bölgesi Bayramoğlu'nda hayata geçirilen Marina Plus Bayramoğlu'nda ilk etap teslimleri başlıyor.

Bayramoğlu'nda şehrin kalabalığından uzakta, hayatın tam içinde 6.500 metre kare arazide % 65 yeşil alanıyla hayata geçirilen "Bermen Yapı" imzalı Marina Plus Bayramoğlu, 7'şer katlı 3 blok şeklinde tasarlanmış olup konforlu ve fonksiyonel 181 daireden oluşuyor.

Marina Plus Bayramoğlu, 41-326 metre kare arasında değişen daireler de; Projenin satışının başladığı ilk günlerde, satışı tamamlanan 1+0 dairelerin yanı sıra; 1+1 daireler 195.000 TL., 2+1 daireler 370.000 TL ve 3+1 daireler ise 435.000 TL.' den başlıyor. Satışların %70' inin tamamlandığı projede son daireler yeni ev sahiplerini bekliyor. 

İlk etap teslim tarihi Ağustos 2016 olan Marina Plus Bayramoğlu'nun A ve B Bloklarında ev sahibi olanlar  Bayramoğlu'nun güneşinden, denizinden ve kumundan yararlanabilecekler.

Marina Plus Bayramoğlu'nun, 41 AY ‘'0'' FAİZ + % 25 Peşin ödemeli kampanyası devam ederken, ‘'Kişiye Özel Ödeme Planı'' seçeneklerinin yanı sıra  % 25 peşin + % 75 Banka kredisi hazır olan projede 5 ayrı bankanın kredi olanakları da mevcut.

Marina Plus Bayramoğlu projesinde, herkesin hayaline göre bir yaşam var. Farklı yaşam seçeneği sunulan projede, tüm rezervasyon hizmetleri, handyman, fatura ödeme, kurye, postalama gibi hizmetler de hayatınızı kolaylaştıracak. Ayrıca Marina Plus Bayramoğlu'nda her şey siz ve sevdikleriniz için en ufak ayrıntısına kadar düşünüldü. Bir çok sosyal imkanları ile yaşamanızı güzelleştirecek projede; Açık yüzme havuzu, sauna,  fitness, çocuk oyun parkı, dinlenme alanları, kamelyalar, hobi odası, cafe ve 7/24 Güvenlik'de mevcut.
Marina Plus Bayramoğlu'nda yaşamınız değer kazanacak. İster kalabalık, ister çekirdek bir aile olun Marina Plus Bayramoğlu'nda size uygun bir daire mutlaka vardır.

İSTANBUL'UN YENİ YATIRIM BÖLGESİ BAYRAMOĞLU

Bayramoğlu'na inşa edileceği açıklanan marina, hemen yanı başındaki İstanbul megakentinin turizm ve denizcilik sektöründen büyük pay alacak. Şu anda gayrimenkul sektörünün önde gelen yatırıcımlarının yeni gözdesi durumunda olan Tuzla ve Bayramoğlu'nun bir diğer önemli projesi ana arterleri birbirine bağlayacak olan Havaray Hattı. Havaray aynı zamanda Marmaray ve metro ile yılda 25 milyon ziyaretçi gelmesi öngörülen Viaport Marina'ya entegre ulaşımı da sağlayacak. Bayramoğlu ise Tuzla'ya  800 m.'lik mesafesi ve 7 dk.'lık ulaşım kolaylığı ile bölgede yatırım yapmak isteyenler için değerleniyor. 

NEDEN MARİNA PLUS BAYRAMOĞLU? 

Kolay ulaşımı ve merkezi lokasyonu ile dikkat çeken proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 13 dakika, Via Port Alıveriş Merkezi'ne 17 dakika, Pendik İDO (Bandırma-Mudanya) iskelesine ve Pendik Marina'ya 15 dakika, Marmaray hızlı tren istasyonuna 3 dakika (Bayramoğlu - Kadıköy ulaşım 25 dakika), E-5 karayoluna 3dakika, Tem otobanına 5 dakika, GOSB'ne 10 dakika mesafede bulunuyor.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Marina Plus Bayramoğlu'nda ilk etap teslimleri başlıyor
  • 30.06.2016 13:42

Marina Plus Bayramoğlu'nda ilk etap teslimleri başlıyor

Bermen Yapı tarafından İstanbul'un yeni yatırım bölgesi Bayramoğlu'nda hayata ge ...

Kocaeli’de Marina Plus zamanı!
  • 24.10.2015 19:07

Kocaeli’de Marina Plus zamanı!

Marina Plus Bayramoğlu projesi, Bermen Yapı tarafından Kocaeli Darıca'ya bağlı B ...