maritbet girişmaritbet
Maltepe'de inşaat alanında toprak kaydı!

Maltepe'de inşaat alanında toprak kaydı!

Maltepe'de bir binanın temel atma çalışmaları sırasında toprak kaydı; inşaatın bitişiğinde bulunan 4 katlı apartman tedbir amaçlı boşaltıldı.

Olay, saat 20.00 sıralarında Maltepe, İdealtepe Mahallesi Panaroma Sokak'ta meydana geldi. Yeni yapılan bir bina inşaatının temel atma çalışmaları sırasında toprak kaydı. Toprak kayması nedeniyle inşaattın perde beton için dikilen demirleri eğildi; yan binada oturan vatandaşlar duydukları ses sonrası sokağa döküldü.

Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine Maltepe Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri, itfaiye ve polis sevk edildi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri inşaat sahasının çevresine şerit çekerek önlem aldı; arama kurtarma erleri de burada incelemelerde bulundu.

Bir süre sonra olay yerine gelen Maltepe Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, inşaatın yanındaki binayı tedbir amaçlı boşalttı. Apartman sakinleri evlerinden önemli eşyalarını alarak binadan ayrıldı.

BİNA DA SARSILDI

Tahliye edilen apartmanda oturan Burcu Ünal, Burada kazı yapılıyordu. Birden ses duyuldu. Baktık aşağıya topraklar kaymış, demirler öne eğilmişti. Biraz bina da sarsıldı. Bunun üzerine üst kattaki komşular zabıtayı aradı dedi.

Haberler.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Maltepe'de toprak kayması meydana geldi
  • 05.02.2018 10:43

Maltepe'de toprak kayması meydana geldi

Maltepe'de bir inşaat alanında yağmur nedeniyle meydana gelen toprak kayması so ...

Maltepe'de inşaat alanında toprak kaydı!
  • 05.08.2015 12:00

Maltepe'de inşaat alanında toprak kaydı!

Maltepe'de bir binanın temel atma çalışmaları sırasında toprak kaydı; inşaatın b ...