maritbet girişmaritbet
Magniflex'in reklam yüzü İtalyan kaleci Buffon oldu

Magniflex'in reklam yüzü İtalyan kaleci Buffon oldu

İtalyan yatak markası Magniflex, yeni dönem reklamları için Juventus ve İtalya Milli Takımı’nın dünyaca ünlü kalecisi Gianluigi Buffon ile anlaştı.

İtalya'daki tesislerinde 8 saat çalışmayla günde 10 bin adet yatak üreten Magniflex'in yeni dönem reklamlarında, sadece sportif başarısıyla değil, aynı zamanda sempatik yapısı, etkileyici karizması ve yardımseverliği ile milyonlarca kişinin hayranı olduğu ünlü kaleci Buffon yer alıyor. Yakın zamanda çekimleri gerçekleştirilen reklamlar, İtalya ile birlikte markanın faaliyet gösterdiği ülkelerde yayınlanacak.

Dünyanın ilk “dual core” özellikli yatağını üretiyor…

Lüks otomobil markası Lamborghini'nin adını verdiği By Tonino Lamborghini marka yatakları da üreten Magniflex, yenilikçi tasarımlarıyla fark sağlıyor. Ürünleri arasında, dünyanın tek “dual core / çift çekirdek” özellikli yatağı da bulunan Magniflex, kullanıcıların değişen uyku ihtiyaçlarına göre teknolojik çözümler sunuyor. 

Magniflex ve By Tonino Lamborghini yatakları, 2031 yılına kadar Yatcop'a emanet!

İtalyanlarla yaptığı anlaşmaya göre opsiyonlu olarak 2031 yılına kadar By Tonino Lamborghini ve Magniflex yataklarının Türkiye satış haklarını elinde bulunduran Yatcop, aynı zamanda komşu coğrafyalardaki 17 ülkede de bu markaların temsilciliğini yapıyor. Firma, İtalya'dan getirttiği yatakları, Türk pazarının yanı sıra Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetleri'ndeki 8 ayrı ülkeye de ihraç ediyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Magniflex'in reklam yüzü İtalyan kaleci Buffon oldu
  • 23.05.2017 10:54

Magniflex'in reklam yüzü İtalyan kaleci Buffon oldu

İtalyan yatak markası Magniflex, yeni dönem reklamları için Juventus ve İtalya M ...