maritbet girişmaritbet
L'unica, ilkbahar-yaz ürünlerini satışa çıkardı!

L'unica, ilkbahar-yaz ürünlerini satışa çıkardı!

Bahçe ve mobilya markası L'unica, 2017 ilkbahar-yaz koleksiyonunda bulunan Costa taş masa ve lego sandalyeleri üretime çıkardı.

Fonksiyonel tasarımlarını kalite, dayanıklılık, konfor ve estetikle buluşturan bahçe mobilyası markası L'unica, 2017 ilkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan Costa taş masayı, Danimarka'nın yetenekli tasarımcılarının imzasını taşıyan Houe'nin Click koleksiyonunda yer alan sıra dışı lego sandalyeleriyle kombinliyor ve böylece Akdeniz ruhunu kişiselleştirerek bahçelere taşıyor.

Zamanı durduran sıra dışı kombin 

L'unica'nın yeni koleksiyonunda yer alan ve zamansız bir tasarım olan Costa taş masa, ayaklarında bulunan detaylarının yanı sıra üzerindeki doğal ve sade görünümlü taş platformla da dikkat çekiyor. Yaz aylarının vazgeçilmezi açık mekanlara Akdeniz sıcaklığı ve estetiği katan Costa taş masa, tasarımında kullanılan taş detayı ile bahçelere prestij ve değer katıyor. Uzun yıllar sonra bile eskimeden hep yeniymiş gibi duracak olan Costa taş masa, Neo-İskandinav tarzı tasarımlarıyla farklılaşan Houe‘nin Click koleksiyonunda yer alan sıra dışı ve zamansız sandalyeleriyle kombinlendiğinde dış mekanlarda adeta zamanı durduruyor.

Click sandalye ve Costa taş masanın muhteşem uyumu

Bambu ve ince metalin birleşiminden oluşan şık ve zamansız bir tasarım olan Click sandalye, arkasında bulunan klipslerin çıkabilmesi sayesinde adeta bir lego gibi istenilen şekilde renklendirilerek kişiselleştirilebiliyor. Farklı icatlarıyla öne çıkan mucit marka Houe, kendi zevkinize ve hayal gücünüze göre karteladaki sekiz rengi kullanarak kendi sandalyenizi tasarlamanıza imkan tanıyor. Click sandalyenin, sadelikten hoşlananlar için düz siyah seçeneği de bulunuyor. Özgün tasarımıyla birçok ülkede ödül almış olan Click sandalye, estetik ve ergonomiyi kusursuzca birleştiriyor ve Costa Taş Masa ile muhteşem bir uyum sağlıyor. Sallanan sandalye, yemek sandalyesi ve pozisyonlu sandalye olarak üç farklı seçeneği bulunan Click sandalyeler, farklı pozisyon alternatifleri sayesinde günün her anını keyiflendirmeye hazır.

 

Yorum Yaz