maritbet girişmaritbet
Londra'daki Goodman's Fileds görücüye çıktı

Londra'daki Goodman's Fileds görücüye çıktı

Berkeley Homes'un Goodman's Fields'ın Perilla bloğu tanıtıldı

Londra bazlı bir gayrimenkul şirketi olan Physkos Property, uzun yıllara dayanan tecrübesi ile kişiye özel servisler sunarak gayrimenkul danışmanlığı konusunda hizmet veriyor. 2009 yılında Emre Bilgin tarafından kurulan, butik bir bakış açısıyla kişiye özel hizmet sunarak müşteri beklentilerine cevap veren Physkos Property, Londra gayrimenkul sektöründeki bilgisi ve tecrübesi ile farkını ortaya kuruyor. 

Physkos Property Türkiye'deki ilk tanıtım toplantısını Londra'nın yükselen bölgesi City'de Berkeley Homes'un en gözde projelerinden GOODMAN'S FIELDS'inPerilla Bloğu için gerçekleştirdi. İş dünyası ve cemiyet hayatından çok sayıda ismin ilgi gösterdiği tanıtım toplantısında projeye ilgi de büyük oldu. 

Goodman's Fields

Physkos Property, Berkeley Homes'un projelerinden biri olan Goodman's Fields projesinde de ortak çalışma yapmakta. Londra'nın yeniden yapılanmakta ve hızla gelişmekte olan City Bölgesi'nde, 7 dönüm arazi üzerine kurulu proje; 1000 yeni yerleşim alanı, restaurant, bar ve cafeleri, butik otel, mağazaları ve iki dönüm üzerine yayılmış park ve açık alanı ile City Bölgesi'nin en prestijli projesi olarak hayata geçiyor. Finans merkezi olan şehrin kalbi City, Canary Wharf, Docklands ve South Bank'a yakınlığı ile başta sektör çalışanlarına kaliteli bir yaşam alanı yaratırken; metro ağına yakınlığı ile şehrin her noktasına hitap ediyor.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Londra'daki Goodman's Fileds görücüye çıktı
  • 25.11.2015 15:16

Londra'daki Goodman's Fileds görücüye çıktı

Berkeley Homes'un Goodman's Fields'ın Perilla bloğu tanıtıldı ...