maritbet girişmaritbet
LG Hausys Türkiye’de büyüme hedefliyor

LG Hausys Türkiye’de büyüme hedefliyor

LG Hausys 37. Yapı Fuarı’na katılarak şık ve çok yönlü tasarımlara imkan tanıyan yenilikçi ürünü HI-MACS®’i tanıttı

Çevre bilincine sahip kullanımı kolay yaşam alanları sunma hedefiyle yola çıkan LG Hausys aralarında HI-MACS®'in de bulunduğu akrilik ürün portföyünün pazar payını yüzde 50 arttırarak 2 yıl içerisinde pazar lideri olacak.

Dünyanın önde gelen yapı ve dekorasyon malzemeleri markası LG Hausys, 6-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 37. Yapı Fuarı'na katılarak şık ve çok yönlü tasarımlara imkan tanıyan yenilikçi ürünü HI-MACS®'i tanıttı. 2009 yılında Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan küresel yüzey malzemesi üretici LG Hausys akrilik ürünlerde pazar liderliğini hedeflerken cirosunu da iki kat arttıracak. 

Dış cephe kaplamaları, yer kaplamaları, duvar kaplamaları gibi endüstriyel yapı malzemeleri üreten LG Hausys inşaat sektörüne hizmet vermenin yanı sıra otomotiv sektöründe de aktif olarak çalışmaya devam ediyor. Yaklaşık 10 bin çalışanı olan şirket ürünlerini Amerika, Çin ve Kore'de üretiyor. 

LG Hausys cirosunu ikiye katlayacak

LG Hausys'ın Türkiye'deki hedeflerini anlatan LG Hausys Türkiye Genel Müdürü Jisoo Shin Türkiye'de 5 yıldır faaliyette olduklarını ve bu kısa zaman zarfında çabuk adapte olduklarını ve hızlı büyüdüklerini söyledi. Shin; “Hızla büyüyen bir inşaat ve yapı sektörü var biz de bu sektörlerle paralel hızlı büyüme gerçekleştirdik. Amacımız çevre bilincine sahip kullanımı kolay yaşam alanları oluşturmak. Bu kapsamda geliştirdiğimiz yenilikçi ürünümüz HI-MACS®'in de içinde bulunduğu akrilik ürün portföyümüzün pazar payını 2 yıl içerisinde yüzde 50 ‘ye çıkararak pazar lideri olacağız. Akrilik ürünlerde pazar lideri olurken 2017 yılına kadar da ciromuzu iki katına çıkarmayı hedefliyoruz.” dedi.

HI-MACS® hakkında da bilgiler veren birlikte LG Hausys Türkiye Genel Müdürü Jisoo Shin, bugün tanıtımını yaptığımız HI-MACS ürünümüz özellikle mutfak tezgahlarında kullanılmanın yanı sıra büyük tasarımlarda, yapılarda, otellerin resepsiyonlarında, hastanelerde kullanılabilme özelliğine sahip. Özellikle hijyen gerektiren yerlerde kullanılabilen bir ürün. Bu ürün Türkiye'de daha yeni yeni popüler olmaya başladı ve kaliteli ürünlere karşı talep ihtiyaç günden güne artıyor.

HI-MACS® Zaha Hadid gibi dünyaca ünlü mimarların tercihi 

Dayanıklı olduğu kadar estetik açıdan göz zevkine hitap eden yüksek kapasiteli bir malzemeyle çalışmak isteyenler için geliştirilen HI-MACS®, aralarında Pritzker Mimarlık Ödüllü ilk kadın mimar Zaha Hadid'in de bulunduğu pek çok mimar ve tasarımcı tarafından tercih ediliyor. 

Zaha Hadid'in tasarladığı Çin'de yer alan Guangzhou Opera House ve Almanya'daki Leonardo Glass Cube ve Handel Haus gibi farklı tasarımlara olanak tanıyan HI-MACS® Türkiye'de de birçok önemli tasarımda kullanıldı. Etiler'deki Liv Hospital ve İstanbul Akvaryum gibi mimari açıdan farklılaşmış yapılarda da kullanılan HI-MACS® en fazla çevre bilincine sahip akrilik ürünlerden birisi olarak da öne çıkıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

37. Yapı Fuarı–Turkeybuild İstanbul 106.537 ziyaretçiyi ağırladı!
  • 14.05.2014 12:49

37. Yapı Fuarı–Turkeybuild İstanbul 106.537 ziyaretçiyi ağırladı!

Yapı sektörünün zirvesi Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, uluslararası etkinli ...

37. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, yapı sektörünü buluşturdu
  • 11.05.2014 09:59

37. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, yapı sektörünü buluşturdu

ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz, yoğun ilgi gören fuarın yapı sektörü için çok ve ...

37. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’a yoğun ilgi devam ediyor
  • 09.05.2014 12:30

37. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’a yoğun ilgi devam ediyor

6 Mayıs’ta kapılarını ziyaretçilerine açan Türk yapı sektörünün en büyük buluşma ...

BASF, Yapı Fuarı Turkeybuild’de ürün portföyünü sergiliyor
  • 07.05.2014 15:08

BASF, Yapı Fuarı Turkeybuild’de ürün portföyünü sergiliyor

BASF, Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da aralarında enerji verimliliğini artır ...

LG Hausys Türkiye’de büyüme hedefliyor
  • 07.05.2014 13:14

LG Hausys Türkiye’de büyüme hedefliyor

LG Hausys 37. Yapı Fuarı’na katılarak şık ve çok yönlü tasarımlara imkan tanıyan ...

Lamp 83 yeni ürün gamı ile 37. Yapı Fuarı’nda yerini alacak
  • 06.05.2014 08:26

Lamp 83 yeni ürün gamı ile 37. Yapı Fuarı’nda yerini alacak

LAMP 83, 06-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek olan 37. Yap ...