maritbet girişmaritbet
'Lego'dan otel mi olur?' demeyin!

'Lego'dan otel mi olur?' demeyin!

Dünyanın en çok satılan oyuncaklarından biri olan Lego, Florida'da açtığı konsept oteliyle çocukların hayallerini gerçekleştirdi.

Fortune dergisi tarafından "Yüzyılın Oyuncağı" olarak gösterilen Lego, meraklılarına bir müjde daha… ABD'nin Florida eyaletinde açılan ve 150 dönümlük interaktif tema parkını içinde barındıran Legoland Resort çocuklar için büyülü bir ortam sunuyor.

Lego taşlarına benzer tuğlalardan inşa edilen 5 katlı otelde farklı temaların yer aldığı 152 oda bulunuyor. Dünyada Lego'dan yapılmış en büyük otel olma özelliğine sahip yapı şimdiden oyuncak tutkunlarının gözdesi olmayı başardı.

Otelde aileler korsan, krallık ve macera temalarından birini seçebilme imkanına sahip oluyor. Odaların içerisinde iki ayrı uyku alanı bulunuyor.

Odalarda, yetişkinler için iki kişilik yatak ve üç çocuğa yetecek kapasitede özel bir alan yer alıyor. Çocukların alanında ranza, açılır-kapanır tekerlekli karyola ve bir televizyon bulunuyor.

Otelde ayrıca, çocuklar için birbirinden farklı ve eğlenceli aktiviteler düzenleniyor.

Yataklar dışında her şeyin Lego'dan yapıldığı otelde bir gecelik konaklamanın bedeli ise en düşük 128 sterlin (Yaklaşık 520 TL). Otelde, ayrıca Lego taşlarıyla doldurulmuş bir havuz bulunuyor.

Otelin yanı başındaki 50'nin u¨zerinde lunapark oyuncağı, şovlar, restoranlar, alışveriş mağazaları ve su parkının bulunduğu 6 bin m2'lik Legoland Park ise 2-12 yaş arası çocuklu ailelere unutulmaz bir nedeyim vadediyor.