maritbet girişmaritbet
Kuyumculuk merkezi Asia Gold Center, Çayırova'da açılacak!

Kuyumculuk merkezi Asia Gold Center, Çayırova'da açılacak!

Anadolu Yakası'nın kuyumculuk merkezi Asia Gold Center, Çayırova'da eylül ayında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Anadolu Yakası'nın kuyumculuk merkezi Asia Gold Center, Çayırova'da eylül ayında kapılarını açmaya hazırlanıyor. Kiracıların taşınmaya başladığı projede kiralar 2013'de ödenmeye başlanacak.

Anadolu Yakası'nın kuyumculuk merkezi Asia Gold Center, Çayırova'da eylül ayında kapılarını açmaya hazırlanıyor. Kiracıların bu aydan itibaren taşınmaya başladığı proje, kuyumculara yönelik bir çarşı, fastfood katı ve bankalarla birlikte tekstile yönelik ihtiyaçları da karşılayacak kapasitede inşa ediliyor. Şu anda yerlerini tutanlar için projede büyük bir avantaj var: Bugün kiracılığa başlayanlar kiralarını 2013'te ödeyecekler. Haziran ayından itibaren kiracılar taşınmaya başlıyor.

15 milyon dolarlık yatırım
15 milyon dolar yatırımla inşa edilen Asia Gold Center halen 500-600 kişiye istihdam sağlıyor. Asi Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Yalçın, Asia Gold Center projesinin Çayırova'da İstanbul'la bitişik bir proje olduğuna dikkati çekerken, "Kalite standartlarında bugünün teknolojilerini en üst seviyede kullanmış durumdayız. Çayırova bölgesi özellikle çok gelişen bir bölge, o nedenle hem yatırımcıların hem de kiraya gelecek olan insanların bu durumdan ciddi istifade edeceğine inanıyoruz" dedi.

Kuyumcukent'e rakip
Avrupa yakasında Kapalı Çarşı ve Kuyumcukent bulunurken, Anadolu yakasında sektörel bir AVM olmadığını anlatan Sadi Yalçın, "Asia Gold Center'ın özelliklerinden biri Sabiha Gökçen Havaalanı'na çok yakın olması. İstanbul'un trafiği ve güvenlik süreçleri düşünüldüğünde bölgede ihtiyaç duyulan bir proje. Kuyumculuk sektörüyle ilgilenenler gelir, gecikmeden yerlerini alır" diye konuştu.

Neden Çayırova?
Proje için Çayırova'nın neden tercih edildiği sorusuna "Her şeyden önce TEM otoyoluna ve E5'e yakın. Sanayi bölgesi ve banka üslerinin ağırlıklı olduğu bir bölge. Havaalanı ve deniz yoluna ulaşımı kolay. Ayrıca yakın çevrede ona benzer bir proje yok. Yanı sıra son yıllarda otel zincirlerinin de bölgeye yatırım yaptığı görülüyor" yanıtını veren Yalçın, projenin toplam yatırımının 15 milyon dolar olduğunu söyledi.

Projenin konsepti
Sadi Yalçın'ın verdiği bilgiye göre, projede 3 konu ele alınıyor. Bir tanesi sektörel olduğu için kuyumculara yönelik hizmet verecek. Dolayısıyla güvenlik ön planda tutulacak. Maliyet çok yüksek değil. Bir çok AVM'de herkes aidatlardan şikayetçi. Bunlar minimalize ediliyor. Asia Gold Center'ın hem çarşı hem de AVM havası olacak. Özellikle fastfood katları, bankalar ve bir çok açık alan mevcut. Kapalı bir mekan değil. Yani insanlar geldiği zaman açık havada çarşıda gezmenin keyfini, AVM avantajlarını bir arada yaşamış olacaklar. Sabiha Gökçen Havaalanı'na günlük ücretsiz servis kuruluyor. 4 ayrı noktaya servis konulacak.
sahibinden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kocaeli Asia Gold Center yakında hizmete açılıyor!
  • 01.12.2012 11:24

Kocaeli Asia Gold Center yakında hizmete açılıyor!

Asi Grup İnşaat tarafından hayata geçirilen Asia Gold Center yakında hizmete açı ...

Kuyumculuk merkezi Asia Gold Center, Çayırova'da açılacak!
  • 28.06.2012 14:54

Kuyumculuk merkezi Asia Gold Center, Çayırova'da açılacak!

Anadolu Yakası'nın kuyumculuk merkezi Asia Gold Center, Çayırova'da eylül ayında ...