maritbet girişmaritbet
Körfez Geçiş Köprüsü'nde selfie ilanları

Körfez Geçiş Köprüsü'nde selfie ilanları

Yapımı devam eden İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'ne, “Düşme tehlikesi olan yerlerde kesinlikle selfie çekmeyiniz” ibareli uyarı tabelaları asıldı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın 2016 yılının Nisan ayında ulaşıma açılacağını açıkladığı İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde kara üzerindeki son tabliye, dev yüzer vinç tarafından yerine yerleştirildi. Köprüde ana kablonun döşenmesi işlemi biterken önümüzdeki günlerde deniz üzerindeki tabliyelerin montajına geçilecek.

Körfez Geçiş Köprüsü'ne asılan 'selfie çekmeyiniz' ilanları... 

İstanbul-İzmir arasındaki yolun  3,5 saate inmesini sağlayacak 433 kilometrelik uzunluğundaki projenin şu ana kadar yüzde 52'lik bölümünün tamamlandığı belirtildi.

SELFİE ÇEKMEYİN İLANI

Öte yandan alınan sıkı iş güvenliği tedbirleri sayesinde bugüne kadar ölümlü hiçbir kazanın yaşanmadığı köprü şantiyesine, “Düşme tehlikesi olan yerlerde kesinlikle selfie çekmeyiniz” ibareli uyarı tabelaları asıldı. Geçtiğimiz haftalarda iki genç önce yapımı süren 3. Boğaz Köprüsü kule vinçlerine, ardından da bir iş merkezinin çatısına gizlice çıkarak çektikleri selfie fotoğraflarla gündeme gelmişlerdi.

Ensonhaber

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Körfez Geçiş Köprüsü'nde selfie ilanları
  • 24.12.2015 09:21

Körfez Geçiş Köprüsü'nde selfie ilanları

Yapımı devam eden İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'ne, “Düşme tehlikesi olan yerlerde ...