maritbet girişmaritbet
Körfez Evleri ve 25. Yıl Konutları'na doğalgaz hattı!

Körfez Evleri ve 25. Yıl Konutları'na doğalgaz hattı!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Çalışmalar Kasım başında tamamlanacak böylelikle ortaklarımız kışa temiz enerji ile ısınarak girecek" dedi

Ege-Koop'un Bayraklı Onur Mahallesi'nde hayata geçirdiği İzmir'in örnek kent yenileme projelerinden 703 konutluk Ege-Koop Karşıyaka Körfez Evleri ile temeli Aralık 2009'da atılan 395 konutluk 25. Yıl Konutları'nda doğalgaz hattı çalışmalarına başlandı.

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'ın ısrarlı takipleri sonucu, Karşıyaka Bayraklı'daki 703 konutluk Körfez Evleri ve yapımına yeni başlanan 395 konutluk 25. Yıl Konutları, doğalgaza kavuşuyor. Bölgeye 4.5 kilometre polietilen hat çekecek olan İzmirgaz, 600 bin TL'lik yatırıma imza atacak.

ÇEVREYE VERİLEN ÖNEM
2008 yılında yerleşime açılan Ege-Koop Karşıyaka Körfez Evleri sakinleri ile Ege-Koop 25. Yıl Konutları ortaklarının doğalgaz taleplerini İzmirgaz'a ileten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, olumlu yanıt aldıklarını belirtti. Ege-Koop'un girişimleriyle 703 konutluk Ege-Koop Karşıyaka Körfez Evleri'nde doğalgaz borulama sistemi çalışmaları düzenlenen törenle başladı.
 
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmirgaz Genel Müdürü Burçin Yandımata, Genel Koordinatör Halil Tataş, Genel Müdür Yardımcısı Demir Koloğlu'nun da katıldığı törende İzmirgaz yetkililerine teşekkür eden Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Ege-Koop olarak tüm projelerimizde çevreye önem verdik. Şimdi de ekonomik ve daha temiz ısınma isteğinde bulunan ortaklarımızı çevreci enerji kaynağı doğalgaz ile buluşturuyoruz. Ortaklarımızın doğalgaz ile ısınma isteğine cevap veren İzmirgaz yönetici ve çalışanlarına ve Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'a teşekkürlerimizi sunarım. Çalışmalar Kasım başında tamamlanacak böylelikle ortaklarımız kışa temiz enerji ile ısınarak girecek" dedi.
 
Törende, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmirgaz Genel Müdürü Burçin Yandımata, Genel Koordinatör Halil Tataş, Genel Müdür Yardımcısı Demir Koloğlu, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan ilk kazmayı vurarak, doğalgaz çalışmalarını başlattı.
 
Kaynak: Yeni Asır

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Körfez Evleri ve 25. Yıl Konutları'na doğalgaz hattı!
  • 05.09.2010 15:27

Körfez Evleri ve 25. Yıl Konutları'na doğalgaz hattı!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Çalışmalar Kasım başında tamamlanacak böy ...