maritbet girişmaritbet
Köprüden kaçak geçene büyük ceza yolda!

Köprüden kaçak geçene büyük ceza yolda!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden kaçak geçen kamyonlara müsamaha gösterilmeyeceğini açıkladı

Senegal'in başkenti Dakar'da Türk şirketlerinin hayata geçirdiği havalimanının açılışına katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Habertürk'ün sorularını yanıtladı.

Gazete Habertürk'ten Gökhan Artan'ın haberine göre Bakan Arslan, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden kaçak geçen kamyon ve otobüs sürücülerine karşı kesinlikle müsamaha gösterilmeyeceğini belirterek, “Valilik ile konuştuk. Buradan kaçak geçenler köprüden önceki son çıkış noktalarından döndürülecekler. Hem ceza yiyecekler hem geri gidecekler” dedi.

‘GÜMRÜKTEN ÇIKAMAYACAK'

Köprü ve otoyollardan ücret ödemeden geçen yabancı araçlarla ilgili olarak da yeni bir düzenlemeyi hayata geçireceklerini açıklayan Arslan, şöyle konuştu: “Yabancı araçlarla ilgili sistemi kuruyoruz. Yabancı araç eğer kaçak geçiş yaparsa gümrük kapısından çıkamayacak. Cezasını ödeyip çıkacak. Gümrük girişinde kart alabiliyor araçlar ancak nasıl olsa ben bir daha buradan geçmem deyip basıp gidiyor. Ama kurduğumuz sistemle hangi aracın kaçak geçtiğini göreceğiz. Hedefimiz yeni yıla kalmadan bu işlemi bitirmek.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Köprüden kaçak geçene büyük ceza yolda!
  • 10.12.2017 09:30

Köprüden kaçak geçene büyük ceza yolda!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 15 Temmuz Şehitler Köpr ...