maritbet girişmaritbet
Konut almak isteyen Türkler, Tampa'yı bakacak!

Konut almak isteyen Türkler, Tampa'yı bakacak!

ABD'de konut almak isteyen Türk yatırımcılar, Tampa'yı radarına alacak.

Amerika'dan ev almak isteyen Türk yatırımcısının akılına New York, Miami, Washington, gibi sadece birkaç şehir geliyor. Aslında Türklerin bilmediği fakat hem oturuma uygun hem de yatırım açısında çok avantajlı yerlerin başında ‘'Tampa'' geliyor.

Amerika Birleşik Devletleri'nin en popüler 5. şehri olan Tampa, bu popülerliğinin yanında yatırım için en doğru 2. bölge olarak tanımlanmaktadır. Bin'den fazla ulusal ve uluslararası şirketin genel merkezlerinin Tampa'da bulunması, 3 adet havaalanı ve karayolu ulaşımının gelişmişliği ile yatırımcısının göz bebeği durumunda.

Kentsel dönüşümün koordineli bir şekilde geliştiği şehir, yerel yönetimin de yapısal projelere katkı sağlamasıyla yatırımcısına uzun vadede karlı geri dönüşler sağlamaktadır. Şehrin tarihsel döngüsünden bugüne gelişen mimari yapılanmasının içinde post-modern yaklaşımdan art deco mimari eserlere uzanan çok zengin ve kozmopolit bir çeşitlilik vardır. Buna ek olarak, şehir merkezinde yer alan 20'nin üzerinde modernist gökdelen ile mimari yapı kolektif bir duruş sergilemektedir.

Kültürel açıdan çok zengin olan Tampa, birçok müzenin yanı sıra, fuar ve kongre merkezine sahiptir. Miami'den sonra Florida bölgesindeki 2. Metropolitan şehir olan Tampa, 165 adetten fazla peyzaj ve tema parkı, cruise limanları ve dünyanın en uzun, kesintisiz sahil yolu ile Amerikalıların en çok yaşamak istediği açık hava şehri konumunda.

Amerika Birleşik Devleri'ndeki en iyi 27 lisenin 20'sine sahip olan şehir, Kuzey Florida Üniversitesi'nin ana kampüsünün yanı sıra, birçok teknik üniversite ile hukuk fakültelerini barındırıyor. Tampa'da 25'ten fazla kütüphane bulunuyor. Şehrin en büyük avantajlarından biri de İngilizce konuşma oranın yüksek olması.

Sağlık hizmetleri anlamında da başarılarından söz ettiren şehir, kanser tedavi ve travma merkezleri konusunda Amerika'nın en iyi hastanelerinden 3'üne sahiptir. Ayrıca Alzheimer araştırma ve tedavi merkezleri ile toplum sağlığına hizmet etmekte.

Amerika'nın en güvenli şehirlerinden biri olma özelliğini taşıyan Tampa, tropikal iklimin yanı sıra ülkenin en eğlenceli ikinci şehri. Çok hareketli bir gece hayatı ve dünya lezzetleri ile oldukça zengin bir mutfağa sahip. Ayrıca şehir, Amerika'nın en büyük hava akrobasi şovuna ev sahipliği yapıyor.
Şehir hayatını kolaylaştıran toplu taşıma araçları, tren ve otoyollarının yanı sıra ‘'deniz taksileri'' ile şehrin fırsatlarını ve güzelliklerini izleyebilir hem de yeni evinizin tadını çıkarabilirsiniz.
Eğitim, sağlık, turizm ve kurumsal yapının en üst düzeyde olduğu bu şehirde, Lennar yatırımcısına, uygun bütçe ve tipte 20 farklı proje sunmaktadır. 150 bin dolardan başlayan fiyatları ve Mortgage avantajları ile sahip olabileceğiniz bu evler gerek kiralama gerekse yaşamanız adına ideal bir yatırım modelidir.

Projebeyaz Uluslararası gayrimenkulün Türk yatırımcılarına ABD'deki Tampa Şehrinden sunduğu projelerden;

Union Park (Wesley Chapel)
247 bin 990 dolar -294 bin 490 dolar arası fiyatlar
170 m2 ile 240 m2 arası
3 oda 2.5 banyo ve 5 oda 3.5 banyo seçenekli evler
Doğanın içinde, en iyi okullara yakın, tema parklarına yakın lokasyon, Smart home(akıllı ev) teknolojisi ile donatılmış, Kuzey ABD'deki en hızlı internet bağlantısı, Clubhouse, fitness center, piknik alanları, yürüyüş yolları, zen parkı ve köpek parkı, yüzme havuzlu.

The Arbors at Wiregrass Ranch: The Manor (Wesley Chapel)

285 bin 490 Dolar ile 300 bin 490 dolar arası.
180 m2 ile 230 m2 arası evler
3 oda 2 banyo, 4 oda 3 banyolu evler
Wesley Şapelinin kalbinde konumlanmış, Müstakil konut ve bitişik nizam olan şehir evleri seçenekleri, Doğa koruma alanlarıyla çevrili ve açık hava aktiviteleri imkanı, Tampa premium outlet ve diğer avm ulaşım imkanı,Tatil köylerinde bulunan havuz alanları.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ABD'de konut fiyatları ağustos ayında sert düştü
  • 25.10.2022 17:26

ABD'de konut fiyatları ağustos ayında sert düştü

ABD'de S&P Case-Shiller 20 kentteki konut fiyatlarına ilişkin endeks ağustos ...

ABD'de konut fiyatları yüzde 18 yükseldi!
  • 01.09.2022 10:20

ABD'de konut fiyatları yüzde 18 yükseldi!

ABD'de S&P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, haziranda geçen yılın ay ...

ABD'de konut satışları son 26 yılın en düşük seviyesinde!
  • 19.08.2022 09:50

ABD'de konut satışları son 26 yılın en düşük seviyesinde!

ABD'de ikinci el konut satışları, temmuzda düşüşünü altıncı aya taşıyarak aylık ...

ABD'de konut fiyatları mayısta yıllık yüzde 19.7 yükseldi
  • 27.07.2022 10:59

ABD'de konut fiyatları mayısta yıllık yüzde 19.7 yükseldi

ABD'de S&P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, mayısta geçen yılın aynı ...

ABD'de konut başlangıçları ağustosta beklentileri aştı
  • 21.09.2021 17:19

ABD'de konut başlangıçları ağustosta beklentileri aştı

ABD'de konut başlangıçları, ağustosta yüzde 3,9 artışla 1 milyon 615 bine çıkara ...

ABD'de ev fiyatları düşüyor mu?
  • 19.08.2021 10:22

ABD'de ev fiyatları düşüyor mu?

ABD Ticaret Bakanlığı, temmuz ayına ilişkin konut başlangıçları ve inş ...