maritbet girişmaritbet
Kıbrıs Elexus Hotel, eşsiz bir tatilin kapılarını aralıyor

Kıbrıs Elexus Hotel, eşsiz bir tatilin kapılarını aralıyor

Girne’de Ağustos'ta ilk kez kapılarını açacak olan Elexus Hotel, bilinen tatil konseptlerini unuttururken, masal tadında bir tatil deneyimi sunuyor.

“Hikayenin başladığı yer” sloganıyla Ağustos ayında Kıbrıs Girne'de kapılarını açmaya hazırlanan Elexus Hotel, klasik “her şey” dahil konseptinden sıkılanlara, “Ultra Extended Full Board Plus” konseptiyle farklı deneyimleri aynı anda yaşayabileceğiniz eşsiz bir tatil vaat ediyor.

Girne'de bu yaz Ağustos ayında ilk kez kapılarını açacak olan Elexus Hotel, bilinen tüm tatil konseptlerini unuttururken, klasik her şey dahil konseptinden sıkılan ve masal tadında bir deneyim yaşamak isteyenlere, eşsiz bir tatil vaat ediyor. “Hikayenin başladığı yer” sloganıyla yola çıkan ve “elegan” ile “lüks”ün buluştuğu Elexus Hotel,  Akdeniz'in büyüleyici güzelliğini, modern ve dinamik bir tasarımla sunarak konfor ve eğlenceyi ada ruhunda yaşatıyor. Elexus Hotel'in, bu ayrıcalıklı özellikleriyle Akdeniz'e yeni bir konsept ve yepyeni bir soluk katması bekleniyor.

“Kıbrıs'ın gözde destinasyon konumunu güçlendireceğiz”

Elexus Hotel ile ilgili açıklama yapan Etstur ve Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy; “Ağustos ayında kapılarını açmaya hazırlanan bu yeni otelimizle misafirlerimize alternatif tatil destinasyonları sunmaya devam ediyoruz” diyor. Ersoy sözlerini şöyle sürdürüyor: 

“Kıbrıs bizim için özel bir destinasyon. Akdeniz'in tüm dünyayı hayran bırakan güzelliğinin tam ortasında, huzur, eğlence ve dinlenceyi aynı anda sunabileceğimiz bir yatırım yaptık. Elexus Hotel özellikle zenginleştirilmiş tam pansiyon konsepti, sunduğu olanaklar ve ayrıcalıklı tatil deneyimiyle Kıbrıs için de bir ilk olacak. Otelimiz, Girne merkezine 12 km, Ercan Havalimanı'na ise sadece 32 km mesafede yer aldığından, konuklar için ulaşımda da büyük bir kolaylık sağlıyor. 2015 yaz sezonuyla birlikte, Elexus Hotel'in katkılarıyla Kıbrıs'ın turizmin gözde merkezleri arasındaki yerini güçlendireceğiz.” 

Tam pansiyon yerine yepyeni bir konsept 

Oteli benzerlerinden ayıran farklar bunlarla da sınırlı değil. “Ultra Extended Full Board Plus” konsepti, Kıbrıs'ta yepyeni bir tam pansiyon anlayışı olarak karşımıza çıkıyor. Elexus Hotel konuklarına, ana restoranda zengin açık büfe hizmeti sunan ve buna ek olarak çocukların mini club'da da tüm gün boyunca yiyecek ve içeceklerden ücretsiz faydalanabilecekleri bir konsept oluşturmuş. Farklı damak zevkine sahip ve tatilini uluslararası tatlarla birleştirmek isteyenler ise oteldeki 7 farklı A la Carte restorandan dilediğini seçme şansına sahip. 

Adanın en büyük kongre merkezi geliyor 

İş amaçlı seyahati tatille birleştirmek isteyenlerin tercihi de Elexus olacak. 5000 metrekare kullanım alanına sahip kongre merkeziyle farklı ölçekteki toplantılara da ev sahipliği yapmaya hazırlanan otelde, 2465 metrekarelik Resort oteller içindeki en büyük kolonsuz  ana toplantı salonu (Balo Salonu)'na ek olarak 800 metrekarelik fuaye ve 8 farklı toplantı  salonu yer alıyor. Akıllı teknolojilerle donatılmış Elexus Kongre merkezi; her türlü kurumsal ve sosyal ihtiyaca yanıt verebileceği gibi, uzman ekibiyle, kongre, konferans ve özel organizasyonların da en çok tercih edilen adreslerinden biri olacak. 

Bununla birlikte Elexus Hotel bünyesinde yeralan 4500 metrekarelik alan üzerine kurulu Zoya Spa & Wellness, doğa ve denizle iç içe konumuyla misafirlerini  benzersiz bir yenilenme deneyimine davet ediyor. Eşsiz deniz manzarasına hakim, içinde özel hamamı bulunan, terasında jakuzisi ile 4 adeti VIP, 2 adeti beach VIP olmak üzere 14 adet masaj odası, 4 terapi odası, 2 adet hamam, 2 adet sauna, buhar odası, yarı kapalı havuzu ve fitness salonundan oluşuyor. 

Etkileyici mimari tasarıma sahip olan  Zoya Spa & Wellness'da, konusunda uzman terapistler tarafından masaj,cilt- güzellik bakımları, mini detox programları ve kişiye özel kürler sunuluyor. Tesis genelinde detoks programına uygun menü seçenekleri de bulunuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Elexus Hotel, yılın ilk ara tatili için hazırlanıyor
  • 13.11.2020 07:30

Elexus Hotel, yılın ilk ara tatili için hazırlanıyor

Kıbrıs'ta eşsiz konaklama hizmeti sunan Elexus Hotel, okulların ara vermesiyle m ...

Kıbrıs Elexus Hotel, eşsiz bir tatilin kapılarını aralıyor
  • 12.06.2015 10:58

Kıbrıs Elexus Hotel, eşsiz bir tatilin kapılarını aralıyor

Girne’de Ağustos'ta ilk kez kapılarını açacak olan Elexus Hotel, bilinen tatil k ...