maritbet girişmaritbet
Kenan İmirzalıoğlu'ndan yatırımın böylesi!

Kenan İmirzalıoğlu'ndan yatırımın böylesi!

Kenan İmirzalıoğlu, Taksim ile Cihangir’deki yatırımlarını değerlenirken, bir Marmaris'te satın aldığı mülkün sahibiyle kiracısı arasında kaldı.

‘Karadayı' dizisinde üç sezon boyunca ‘Mahir Kara' karakterini canlandıran Kenan İmirzalıoğlu'nun Taksim ve Cihangir'de yaptığı gayrimenkul yatırımları devam ediyor.

İmirzalıoğlu ilk olarak iki yıl önce aldığı binayı restore edip sanat merkezi kurmayı düşündüğü dört katlı ofisi satılığa çıkarmaya hazırlanıyor.

İmirzalıoğlu, Defne adını verdiği Apart Otel'in sokağında 400 bin TL'ye aldığı harebe dört katlı ofisi restora ettikten sonra kar amaçlı satışa çıkarıyor. 

İki sene tadilat yapıldıktan sonra İmirzalıoğlu ofisi 3 milyon TL'ye satışa çıkardı. İmirzalıoğlu'nun gayrimenkul yatırımına bir yenisini daha ekledi. 

Dört katlı ofisinin karşısında oyuncu Cazy Flats isimli Apart Hotel açtı. Yine harebe bir bina satın alan İmirzalıoğlu, tadilat yaptıktan sonra beş katlı Apart Hotel'i hizmete açtı.

Kenan İmirzalıoğlu satın aldığı mülkün sahibiyle kiracısı arasında kaldı

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun Taksim ve Cihangir'deki yatırımları değerlenirken, Marmaris'ten yatırım amaçlı aldığı arsadaki restoran işletmecisiyle mülk sahibi mahkemelik oldu. Oynadığı dizide adaleti sağlamaya çalışan Karadayı bu defa bir anlaşmazlığın içinde kaldı.

İzleyicisi tarafından fenomen dizi haline gelen Karadayı dizisinin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, geçen yıl Marmaris'in gözde mekanlarından Selimiye'de denize sıfır bin 200 metrekare arsa satın aldı. Arsa için 2 milyon lira ödeyen ünlü oyuncu, bu kış inşaat çalışmasına başladı. Yakışıklı oyuncu, yatırım amaçlı aldığı arsa üzerinde küçük apart şeklinde 2 adet taş ev inşa ettirdi. İddiaya göre, arazinin ön kısmında bulunan restoranı işleten kiracıdan da işletmeyi boşaltması istendi. Ancak kiracı, mülk sahibiyle 5 yıllık kontratı bulunduğunu belirterek bir müddet zaman verilmesini istedi. Bunun üzerine mülk sahibi ile kiracının arası açıldı ve mahkemelik oldular. Mahkeme kararıyla iş yeri boşaltıldı.

Restoran yetkilisi Yusuf Kaçar yaptığı açıklamada, "Kenan bey bu arsayı satın almadan bir yıl önce 5 yıllık sözleşme imzalamıştık. Ancak yer satıldıktan sonra arsa sahibi ile anlaşamadık ve konu yargıya taşındı. Mahkeme aleyhimize karar vererek işletmeyi boşaltmamızı hükmetti. Jandarma zoruyla mallarımızı dışarı çıkarmak zorunda kaldık. 300 bin liralık restoran malzemelerini 3 bin liraya satarak büyük zarara uğratıldık. Mağdur olduk ama kimse bizi arayıp özür bile dilemedi. Bizim Karadayı'dan tek isteğimiz, bu restoranı bize bu sezonluğuna kiraya vermesidir. Belki bu şekilde zararımızı az da olsa karşılayabiliriz” dedi.

Öte yandan, bu hafta final yapan Karadayı dizisinin ardından Kenan İmirzalıoğlu'nun, kiraladığı yatla yorgunluğunu atmak için Selimiye'ye tatil geleceği öğrenildi. Karadayı'nın anlaşmazlık için ne diyeceği ise merak konusu oldu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kenan İmirzalıoğlu, Marmaris'te anlaşmazlık arasında kaldı!
  • 19.06.2015 09:26

Kenan İmirzalıoğlu, Marmaris'te anlaşmazlık arasında kaldı!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun Marmaris'ten yatırım amaçlı aldığı arsadaki r ...

Kenan İmirzalıoğlu, Ege'de villa kiraladı!
  • 24.04.2021 13:45

Kenan İmirzalıoğlu, Ege'de villa kiraladı!

Son yıllarda sürekli Marmaris Selimiye'de tatil yapan Kenan İmirzalıoğlu ve Sine ...