maritbet girişmaritbet
Kelebekia’da yüzde 10 indirim fırsatı sürüyor!

Kelebekia’da yüzde 10 indirim fırsatı sürüyor!

Sancaktepe’de hayata geçirilen Kelebekia, sıfır peşinat ve banka kredili satışlarda yüzde 10 indirim imkanı sunuyor.

Sancaktepe'de 47 bin metrekare arsa üzerinde inşasına başlanan 440 konutluk Kelebekia projesinde, fırsat devam ediyor. Sıfır peşinat ve banka kredili satışlarda yüzde 10 indirim ile satışa çıkan dairelerin fiyatları 169 bin ile 406 bin TL arasında değişiyor. Satışa çıktığı günden bu yana büyük ilgi gören projenin, Ekim 2012'de sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

“Kelebek” figüründen ilham alınarak tasarlanan gölet ve yeşil alanlarıyla doğa ile iç içe bir yaşam sunan Kelebekia Projesinde, tümü gölet manzaralı 440 konut yer alıyor. 70 metre kare ile 171 metre kare arasında değişen farklı büyüklükteki konutlar her ihtiyaca hitap ediyor. 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekteki dairelerin bulunduğu ve satışa çıktığı günden bu yana büyük ilgi gören Kelebekia projesinin yüzde 70'ine yakınının satışı gerçekleştirildi.
 

Ödeme koşulları nasıl olacak?

Farklı bir konsepte sahip olan Kelebekia projesi mimarisi, peyzajı ve sosyal donatılarının yanında cazip fiyatları ve ödeme koşullarıyla da dikkat çekiyor. Kelebekia projesinde fiyatlar, konut tiplerine göre 169 bin TL ile 406 bin TL arasında değişiyor. 60 ay vade için yüzde 0,64 banka kredisi oranı ile kredi kullanılabiliyor. Sıfır peşinat ve banka kredili alımlarda yüzde 10 indirim avantajının yanı sıra projede, Sinpaş Yapı bünyesinde yapılacak ödemeler için 72 ay vadeli ödeme planı da yer alıyor.

Sahip olduğu farklı konsepti ve konumu itibariyle bölgede niş bir proje olarak ön plana çıkan Kelebekia, 21 bin metrekarelik gölet ve yeşil alanlarıyla doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor. Ana konseptten yola çıkarak 4 bin metrekarelik kelebek şeklindeki biyolojik gölet, bir yandan ekolojik yapıyı koruyan çevreci bir özellik taşırken, bir yandan da kelebeğin enerjisini ve pozitifliğini yansıtacak. Gölet ile bütünlük taşıyan peyzaj ise kelebek kanatlarından esinlenilerek oluşturulacak. Proje, site sakinlerine büyük kolaylık ve keyif sağlayan sosyal donatıları ile de dikkat çekiyor. Projede, yarı kapalı yüzme havuzu, farklı zamanlarda aktivite alanı olarak kullanılabilecek havuz kenarındaki güneşlenme alanı, vitamin bar, cafe, fitness alanı, sauna, buhar odası, çocuklar için havuz, kulüp ve oyun alanları, tenis kortları, yürüyüş ve koşu parkuru, Street Ball, açık ve kapalı otopark gibi sosyal donatıları yer alıyor.
 
Kelebekia'daki havuz yaz ayları dışında da sauna sonrası şok havuzu olarak kullanılabiliyor. Böylece ilk defa bir açık havuz yılın tüm aylarına yayılan, uzun süreli kullanım olanağı sağlıyor.
 
İstanbul'un hızla ve düzenli bir şekilde gelişen Sancaktepe bölgesinde yer alan ve çevresindeki nitelikli konut projeleri ile önümüzdeki dönemde daha da değer kazanacak Kelebekia Projesi, özellikle ev sahibi olmak isteyen ailelerin dikkatini çekiyor. Proje, Sinpaş Grubu'nun Sancaktepe bölgesindeki Lagün Projesinden sonra ikinci büyük yatırımı olmasından dolayı da ayrıca özel bir değer taşıyor.
 
Kelebekia Künyesi
Proje ismi     :    Kelebekia 
Firma            :   Sinpaş Yapı A.Ş.  
Konum          :   Sancaktepe
Daire sayısı  :    440
Daire metrekare: 70 m2 – 171 m2
Fiyat aralığı       :  169 bin TL - 406 bin TL
Teslim tarihi       :  Ekim 2012
 

Kelebekia iletişim bilgileri
Web: http://www.kelebekia.com.tr/
Tel   : 0212 444 19 74


 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

3,15 milyar TL’lik konut kredisi alacağı menkul kıymetleştirildi
  • 12.12.2018 18:11

3,15 milyar TL’lik konut kredisi alacağı menkul kıymetleştirildi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Türkiye Sermaye Piyasaları Birilği'nin ...

Çamlıyaka Konakları tanıtım filmi yayında!
  • 27.09.2018 14:53

Çamlıyaka Konakları tanıtım filmi yayında!

Ege Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Çamlıyaka Konakları projesinin tan ...

Çamlıyaka Konakları basına tanıtıldı!
  • 27.09.2018 14:38

Çamlıyaka Konakları basına tanıtıldı!

Ege Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Çamlıyaka Konakları basın toplantı ...

İnanç Kabadayı Çamlıyaka Konakları'nı anlatıyor
  • 27.09.2018 13:18

İnanç Kabadayı Çamlıyaka Konakları'nı anlatıyor

Ege Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilecek Çamlıyaka Konakları'nı şirk ...

Paşa Karadeniz sektördeki gelişmeleri değerlendiriyor
  • 09.04.2012 10:43

Paşa Karadeniz sektördeki gelişmeleri değerlendiriyor

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, inşaat sektörünü ve konut k ...