maritbet girişmaritbet
Keiretsu Forum, Avrupa’daki 5. şubesini İstanbul’da açtı!

Keiretsu Forum, Avrupa’daki 5. şubesini İstanbul’da açtı!

Dünyanın en büyük melek yatırımcılık ağı Keiretsu Forum, dünyadaki 25., Avrupa’daki 5. şubesini İstanbul’da açtı

 

Dünyanın en büyük, organize melek yatırımcılık ağı olan Keiretsu Forum, İstanbul şubesini açtı. Kuruluşundan bu yana üyeleriyle 400 milyon doların üzerinde yatırım yapan; yeni şubesiyle sermaye, kaynak ve işbirliği fırsatı sunmayı sürdürecek olan Forum, 3 kıtada, toplam 25 şubesi ve 1000'in üstünde akredite yatırımcı üyesi ile faaliyet gösteriyor.
 
2000 yılında “Nitelikli Yatırım Fırsatı Yaratan Kapsamlı Ortaklık” sloganıyla kurulan  Keiretsu Forum'un kurucusu ve CEO'su Randy Williams, düzenlenen lansman toplantısında şunları söyledi: “Keiretsu Forum olarak, 12 yıl önce “nitelikli ve çeşitli yatırım fırsatları” yaratmak hedefiyle yola çıktık. Birçok ülkede faaliyet gösteren üyelerimize, kendi bölgeleri dışındaki yatırım fırsatlarına da erişim olanağı sağlarken, girişimcileri uluslararası sermaye ve kaynaklarla destekliyoruz. Keiretsu Forum üyeleri özellikle teknoloji, sağlık, biyoteknoloji, doğa bilimleri, gayrimenkul ve benzer hızlı gelişme şansı olan sektörlerdeki 350 şirkete 400 milyon dolardan fazla yatırım yaptılar. Bu yatırımların, İstanbul Şubesi'nin aileye katılmasıyla büyüyerek devam edecek olması bizleri oldukça heyecanlandırıyor.”
 
İstanbul şubesinin açılmasına öncülük eden Keiretsu Forum İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Alphan Manas; “Keiretsu Forum İstanbul olarak öncelikle yatırımcı sayımızı süratle arttırmayı amaçlıyoruz. Türkiye'de çeşitli sektörlerden katma değeri çok yüksek projelere odaklanmamız gerekiyor. Keiretsu Forum İstanbul olarak getirisi yüksek olacak teknolojik alanları da hedefliyoruz..” dedi.
 
Lansman toplantısında Keiretsu Forum CEO'su Randy Williams ve Keiretsu Forum İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Alphan Manas'ın yanı sıra  Keiretsu Forum İstanbul Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aydın Koç, Keiretsu Forum İstanbul ortaklarından, ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Akgerman gibi isimler hazır bulundu.
 
Keiretsu Forum, akredite olan özel sermaye yatırımcılarından, risk sermayedarlarından ve kolektif/kurumsal yatırımcılardan oluşuyor. Küresel anlamda sermaye, kaynak ve işbirliği fırsatı sunan Keiretsu Forum'un Kuzey Kaliforniya (San Francisco, East Bay, Silikon Vadisi ve North Bay), Güney Kaliforniya (Westlake Village, Los Angeles, San Diego ve Orange County), Seattle/Northwest (Seattle, Bellevue/Eastside, Portland ve Boise), New York/Tri State, Philadelphia, Singapur, Pekin, Sanghay, Barselona, Madrid, Paris, Londra ve İstanbul şubeleri olmak üzere dünya genelinde toplamda 25 şubesi bulunuyor.
 
Keiretsu Forum Hakkında Kısa Bilgi:
 
Keiretsu, Japonca'da geniş güç ve erişime sahip, birbirine bağlı kuruluşlardan oluşan işletme gruplarını tanımlamakta kullanılan bir sözcüktür. Keiretsu Forum ise karşılıklı fayda esasına dayanarak özel sermaye yatırımları ilkesi etrafında toplanmış, küçük firmalar veya bireylerden oluşan bir gruplaşma olarak tanımlanabilir.
 
2000 yılında kurulan Keiretsu Forum, akredite olan özel sermaye yatırımcılarından, risk sermayedarlarından ve kolektif/kurumsal yatırımcılardan oluşan bir yatırımcılar topluluğudur. Forum üyeleri, çeşitli yüksek nitelikli yatırım olanaklarına yatırımda bulunmaktadır. Topluluk, sosyal sorumluluk projeleri ve yardımsever faaliyetleriyle de etkisini arttırmaktadır. Üyeler  yatırım sürecinin her safhasına doğrudan katılmakta ve yatırım kararlarını şahsen vermektedirler.
 
Kuzey Kaliforniya (San Francisco, East Bay, Silikon Vadisi ve North Bay), Güney Kaliforniya (Westlake Village, Los Angeles, San Diego ve Orange County), Seattle/Northwest (Seattle, Bellevue/Eastside, Portland ve Boise), New York/Tri State, Philadelphia, Singapur, Pekin, Şanghay, Barselona, Madrid, Paris, Londra ve İstanbul şubeleri bulunan Keiretsu Forum, küresel anlamda sermaye, kaynak ve işbirliği fırsatı sunmaktadır.
 
Akşam

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Era Real Estate, Türkiye’nin ilk 3 markasından biri olacak
  • 04.11.2021 15:58

Era Real Estate, Türkiye’nin ilk 3 markasından biri olacak

Era Real Estate Türkiye, 2023 yılında 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayri ...

ERA Türkiye'de Alphan Manas dönemi!
  • 19.10.2020 10:44

ERA Türkiye'de Alphan Manas dönemi!

Gayrimenkulde dünya devi ERA, Türkiye’de 1 numara olmak İçin Alphan Manas ile yo ...

Ali Ağaoğlu İshak Alaton’la, Aziz Torun Yaşar Aşçıoğlu ile kavgalı!
  • 01.01.2013 12:10

Ali Ağaoğlu İshak Alaton’la, Aziz Torun Yaşar Aşçıoğlu ile kavgalı!

Savaşı Ali Ağaoğlu ve İshak Alaton arasındaki arazi anlaşmazlığı iş dünyasında y ...

Keiretsu Forum, Avrupa’daki 5. şubesini İstanbul’da açtı!
  • 07.09.2012 08:41

Keiretsu Forum, Avrupa’daki 5. şubesini İstanbul’da açtı!

Dünyanın en büyük melek yatırımcılık ağı Keiretsu Forum, dünyadaki 25., Avrupa’d ...