maritbet girişmaritbet
Kayaşehir’e AVM konforunda kapalı pazar yeri!

Kayaşehir’e AVM konforunda kapalı pazar yeri!

Kayaşehir Kapalı Pazar Alanı’nın temeli Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katıldığı törenle atıldı.

Başakşehir Belediyesi'nin ilkini Başakpazar Fuar ve Sergi alanı ile başlattığı semt pazarlarını kapalı alana dönüştürme projesi Kayaşehir Kapalı Pazar Alanı ile devam ediyor.  

Ev sahipliğini Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın yaptığı Kayaşehir Kapalı Pazar Alanı'nın temel atma törenine, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin yanı sıra, Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları; Yasin Kartoğlu, Murat Şahin, Hatice Demiralay, Nurettin Ertemel, Haluk Dikbaş, Bedri Sinan Gül ve çok sayıda Başakşehirli katıldı.

‘Sular Vadisi'nden daha büyük bir vadi yapacağız'

Sanatçı Orhan Hakalmaz konseri ile başlayan temel atma töreninin açılış konuşmasını yapan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, bölgeye yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdi.   Uysal “Yeni İstanbul denince ilk akla gelen yer Başakşehir. Başakşehir'de de Kayaşehir akla gelecek. Kayaşehir'de çok büyük bir meydan içerisinde Kaymakamlığı, Belediye Binası, Emniyet Müdürlüğümüzü tek bir binada topluyoruz. Bu sene inşasına başlanacak. Metro durağımızı da buraya taşıyacağız. Kayaşehir'e Sular Vadisi'nden daha büyük, 7 km'lik bir vadi yapacağız.”

Kayaşehir Kapalı Pazar Alanı'nın Ekim 2015'de bitirileceği müjdesini veren Başkan Mevlüt Uysal sözlerini şöyle sürdürdü “Kapalı pazar alanımız AVM konforunda olacak. Yürüyen merdiveni, asansörü, otoparkı, ısıtması, havalandırması, deneme kabinleri servisi ile Türkiye'nin en modern pazarı olacak. Başakşehir'de tüm semt pazarlarımızı kapalı pazar alanına dönüştüreceğiz. Yakında da Şahintepe'ye kapalı bir pazar alanı yaparak bu çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Törene katılan Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner “Siyasal istikrarın devam etmesi gerekiyor. Hepimiz birbirimizin kardeşiyiz. Herkesin dini, ırkı, yaşam tarzı ne olursa olsun onurlu bir şekilde yaşayabileceği bir Türkiye vadediyoruz. Türkiye'yi ekonomik, siyasi olarak küçültmek isteyenlere müsaade etmeyeceğiz” dedi.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kayaşehir’e AVM konforunda kapalı pazar yeri!
  • 25.05.2015 09:00

Kayaşehir’e AVM konforunda kapalı pazar yeri!

Kayaşehir Kapalı Pazar Alanı’nın temeli Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ...