maritbet girişmaritbet
Kayahan hayatını kaybetti!

Kayahan hayatını kaybetti!

Büyük usta Kayahan yaşamını yitirdi. Kayahan'ın hayatını kaybettiği haberini ilk olarak şarkıcı Suat Suna duyurdu.

Yumuşak doku kanseri tedavisi gören efsane sanatçı Kayahan yoğun bakımda tedavi görüyordu. Büyük usta Kayahan, tedavi gördüğü Acıbadem Hastanesi'nde bu Sabah hayatını kaybetti. Kayahan, uzun süredir yumuşak doku kanseri ile boğuşuyordu. Yumuşuk doku kanseri teşhisi konan Kayahan, yoğun bakıma alınmıştı. Kayahan'ın ölüm haberinin ardından sevenleri büyük üzüntü yaşadı.

Suat Suna Twitter hesabından "Bugün kara bir gün... Ben ikinci babamı kaybettim, Türkiye de Büyük Usta'sını... Rahat uyu Kayahan Abi. Unutulmayacaksın..." diye yazdı.

KAYAHAN'IN HASTALIĞI NEYDİ?

İlk olarak 1990'da bacağında çıkan yağ bezesine baktırmak için gittiği hastanede kansere yakalandığı fark edilen, altı ay ömür biçilen ama pes etmeyen  Kayahan, hastalık 11 yıl sonra aynı yerden nüksettiğinde de yılmamıştı. Geçirdiği dört ameliyat ve radyoterapi tedavisi sonucu sağlığına kavuşan Kayahan, üçüncü kez aynı tatsız haberi alarak kemoterapiye başlamıştı.

Son olarak Beşiktaş Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu 14 Şubat Sevgililer Günü etkinliklerinde sahneye çıkan ünlü sanatçı, tüm sevenlerinden helallik istemişti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kayahan hayatını kaybetti!
  • 03.04.2015 10:52

Kayahan hayatını kaybetti!

Büyük usta Kayahan yaşamını yitirdi. Kayahan'ın hayatını kaybettiği haberini ilk ...