maritbet girişmaritbet
Kargodan gelen çığlık uçağı geri döndürdü!

Kargodan gelen çığlık uçağı geri döndürdü!

Alaska Havayolları'na ait yolcu uçağı, bir işçinin kargo bölümünde mahsur kaldığının fark edilmesi üzerine acil iniş yaptı.

BBC'nin haberine göre, Alaska Havayolları'na ait Los Angeles'a gitmek üzere Seattle'dan kalkan Boeing 737 tipi yolcu uçağı, 14 dakika havada kaldıktan sonra bavulları uçağa yükleyen bir işçinin kargo bölümünde mahsur kaldığının tespit edilmesiyle havalandığı meydan olan Seattle'a iniş yaptı.

Haberde, pilotun "uçağın altından yumruklama sesi ve çığlık" duyduğunu, bunun üzerine işçinin kargo bölümünde mahsur kaldığının anlaşıldığı belirtildi.

Seattle'a acil iniş yapan ve 170 yolcu taşıyan uçaktan çıkarılan işçi, kargo bölümünde uyuyakaldığını söyledi. Yükleme görevlisi, hastanede uyuşturucu testinden geçirildikten sonra taburcu edildi. 

Çalışma arkadaşları, yokluğunu fark ettikleri işçinin vardiyasının bittiğini düşündüklerini belirtti. Uçak, işçinin Seattle'da bırakılmasından sonra yeniden Los Angeles'a doğru havalandı.

Alaska Havayolları, havaalanlarında yaşanan bagaj gecikmeleri nedeniyle son zamanlarda bir kampanya oluşturmuş ve yolcularına uçaktan indikten 20 dakika sonra bagaj teslim etme garantisi vermişti. Bu taahüt nedeniyle bagaj yükleme personellerinin yoğun mesai yaptıkları öğrenildi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kargodan gelen çığlık uçağı geri döndürdü!
  • 14.04.2015 10:51

Kargodan gelen çığlık uçağı geri döndürdü!

Alaska Havayolları'na ait yolcu uçağı, bir işçinin kargo bölümünde mahsur kaldığ ...